Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του νυν Δημάρχου Αν. Μάνης Πέτρου Ανδρεάκου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και των υποψηφίων Συμβούλων της Κοινότητας Γυθείου του Μανιάτικου Προοδευτικού Συνδυασμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.) στο Γύθειο την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019.

Καινούργια πρόσωπα, νέα σε ηλικία και σε ιδέες, αλλά και έμπειρα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, συνθέτουν τα πλήρη και ανανεωμένα ψηφοδέλτια του συνδυασμού, αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του, ιδιαίτερα τις νέες και τους νέους που για πρώτη φορά αποφασίζουν να προσφέρουν στο Δήμο.

Αναλυτικά το κείμενο του κ. Ανδρεάκου:

Ο Πέτρος Ανδρεάκος, βλέποντας το μέλλον, ανανέωσε το συνδυασμό του με ανθρώπους που ζουν και δραστηριοποιούνται μόνιμα στον τόπο μας. Ανθρώπους που καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με τα προβλήματα του τόπου, δραστηριοποιούμενοι κοινωνικά και επαγγελματικά και ως εκ τούτου αποτελούν εγγύηση για τη συνεχή και επιτυχημένη πορεία του Δήμου.

Στη συνάντηση αυτή που αποτέλεσε το πρώτο καλωσόρισμα μεταξύ των υποψηφίων, ο Δήμαρχος ενημέρωσε σχετικά με το έργο που έχει επιτελέσει, με συνέπεια στις δεσμεύσεις της, η δημοτική αρχή τα προηγούμενα χρόνια σε όλο το Δήμο, αλλά και για τις δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Κοιτάζοντας Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α., καθορίστηκαν οι άξονες προτεραιότητας και τέθηκαν οι αναπτυξιακοί στόχοι της επόμενης δημοτικής περιόδου.

“Μαζί πετύχαμε πολλά” – “Μαζί συνεχίζουμε”

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο