Θεατρικό εργαστήρι έκφρασης & πολιτισμού για παιδιά Νηπίου και Δημοτικού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημιουργία θεατρικού εργαστηρίου έκφρασης & πολιτισμού – παιδαγωγικής θεάτρου Δήμου Ανατολικής Μάνης για παιδιά Νηπίου και Δημοτικού.

Μέσα από τις ομάδες αναπτύσσουμε και δουλεύουμε τεχνικές θεάτρου, αυτοσχεδιασμού, αισθησιοκινητικής δράσης, παιχνίδι ρόλων, εκμετάλλευσης του τυχαίου, δραματοποίησης, παιχνιδιού, εικαστικών, κατασκευών, δημιουργίας σκηνικού περιβάλλοντος χώρου, ανάλυσης και ανάπτυξης ορίων και κανόνων, αναπαράστασης, δρωμένων, ανάπτυξης της φαντασίας, ενσυναίσθησης, συντονισμού σκέψης-κίνησης-λόγου-αίσθησης, έννοιες και θέματα πολιτισμού.
Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ανατολικής Μάνης (Παλαιό Παρθεναγωγείο) και στον ισόγειο χώρο του Διοικητηρίου Αρεόπολης.

Ημέρες και Ώρες Εγγραφών:
Στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ανατολικής Μάνης, 12.00 μ.μ. – 18.00μ.μ.
Δευτέρα 17 Οκτωβρίου
Τρίτη 18 Οκτωβρίου & Παρασκευή 21 Οκτωβρίου
και στον ισόγειο χώρο του Διοικητηρίου Αρεόπολης, 12.00 μ.μ. – 18.00μ.μ.:
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου
Σημείωση για τους Γονείς. Οι μέρες λειτουργίας των ομάδων, θα επιλεγούν σε συνεργασία με τους γονείς, με στόχο την καλύτερη δυνατή ανάπτυξη των ομάδων και συνεργασία γονέα, εμψυχωτή και παιδιού. Με την εγγραφή θα γίνεται και ταυτόχρονη τοποθέτηση του παιδιού σε ομάδες.

Τηλ. Επικοινωνίας: 27330 23888, 27333 60414, 27333 60303

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο