Accessibility Tools

Ένα δημιουργικό εργαστήρι με θέμα τη θάλασσα και το νερό!

Δεκεμβρίου 30, 2022
Τα παιδιά μέσα από τη βιωματική μάθηση ήρθαν σε επαφή με τις λέξεις και τα νοήματα για τη θάλασσα . Η προσέγγιση του γλωσσικού πλούτου των λέξεων και η αναγνωστική ανταπόκριση σε λογοτεχνικά κείμενα βοήθησαν τα παιδιά να εφαρμόσουν τη γνώση στην πράξη με την Ειδική παιδαγωγό/Φιλόλογο Μάρθα Ηλιοπούλου να τους καθοδηγεί μαζί με την Υποψήφια Διδάκτορα Ιστορίας της Τέχνης, Πηγή Σακελλαροπούλου!

Με τον Ιχθυολόγο Δρ. Λεωνίδα Βαρδάκα (Σύλλογος Φίλων Προστασίας του Ποταμού Ευρώτα «Ο Ευρώτας») γνώρισαν τρόπους προστασίας των υδάτινων τόπων.

Με τη Βυζαντινολόγο Μυρτώ Βλάχου (Λακωνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς) γνώρισαν και έμαθαν τις ναυτικές παραδόσεις της Λακωνίας.

Με τον Εκδότη Γεώργιο Δημακόγιαννη (Εκδόσεις «Αδούλωτη Μάνη») ταξίδεψαν σε πειρατικά καράβια της Μάνης του 19ου αι.

Η βιωματική μάθηση μπορεί να γίνει το καλύτερο εργαλείο μάθησης και γνώσης!

Εμείς και, κυρίως, το Κέντρο Αγωγής Παιδιού και Εφήβου «Εξέλιξη» το εφαρμόζουμε καθημερινά και χαιρόμαστε να συμμετέχουμε ενεργά σε δράσεις που προάγουν τη δημιουργική μάθηση!

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία!

Έρχεται συνέχεια!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ IΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΡΕΝΑΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia