Ημερίδα “Καταστάσεις άγχους – πανικού” στην Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Είναι πολύ φυσιολογικό να νιώθουμε άγχος και στρες, ειδικά αν οι καθημερινοί ρυθμοί το δικαιολογούν. Όταν όμως υπερβαίνει τα όρια και παρεμβαίνει στην ποιότητα ζωής μας, μπορεί να είναι σημάδι ότι πρόκειται για διαταραχή άγχους.

Πώς όμως μπορούμε να αναγνωρίσουμε αν έχουμε κάποια διαταραχή άγχους εμείς ή οι αγαπημένοι μας; Πώς μπορούμε να διαχειριστούμε δύσκολες καταστάσεις εύκολα και όσο το δυνατόν ανώδυνα για την ψυχική μας υγεία; Πώς μπορούμε να σταθούμε αρωγοί και να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους καταστάσεις;

Το Κέντρο Κοινότητας του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης, σας προσκαλούν στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου 2022 στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα Πνευματικού Κέντρου «Ευάγγελου Φιλιππόπουλου» της Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης, με θέμα: «ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΧΟΥΣ – ΠΑΝΙΚΟΥ».

Το θέμα θα αναπτύξει ο κος. Μενούτης Βασίλειος του Γεωργίου διακεκριμένος Ψυχίατρος – Ομαδικός Αναλυτής, Ψυχοδυναμικός, Ψυχοθεραπευτής, Υποναύαρχος Ε.Α., τ. Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνικής Ψυχολογίας Παν. Κρήτης.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη ενώ θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους το επιθυμούν.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο