Αγωγός EastMed Poseidon

Ο αγωγός EastMed – Poseidon αποτελεί μια ενεργειακή υποδομή που στοχεύει στη διασύνδεση μεταξύ των πηγών της Ανατολικής Μεσογείου (υποθαλάσσια αποθέματα φυσικού αερίου στη λεκάνη της Λεβαντίνης) και των Ευρωπαϊκών αγορών ενέργειας, μέσω Κύπρου, Ελλάδας και Ιταλίας.

Στις 24/10/2022 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση μεταξύ των αρμόδιων φορέων και της εταιρείας IGI Poseidon S.A. , η οποία είναι υπεύθυνη εκπόνησης της Μελέτης Περιβαλλοντικών και Κοινωνικών Επιπτώσεων (ΜΠΚΕ) για το Έργο του Αγωγού EastMed. Η συνάντηση είχε σκοπό τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων της ΜΠΚΕ και τη συλλογή σχολίων επί της Μελέτης, στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης.

Το έργο βρίσκεται στη φάση των αδειοδοτήσεων και δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα το τελικό επενδυτικό σχέδιο.

Σε περίπτωση που διαφωνείτε με την χάραξη του αγωγού ή θεωρείτε ότι βλάπτεται η ιδιοκτησία σας, μπορείτε να προχωρήσετε σε αναφορά, σε ειδικό έντυπο που υπάρχει στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μονεμβασίας και στον παρακάτω σύνδεσμο (ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ – ΑΝΑΦΟΡΩΝ).

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνείτε με την αρμόδια εταιρεία (IGI Poseidon S.A) στο τηλέφωνο 212 80 81 431 και στο e-mail: report@igi-poseidon.com

{pdf=https://monemvasia.gov.gr/wp-content/uploads/2022/10/%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%A5%CE%A0%CE%9F-%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%9D%CE%A9%CE%9D-%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%A9%CE%9D.pdf|100%|800|google}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο