Φωτισμός κάστρου Δήμου Μονεμβασίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ), ενέκρινε την προμελέτη της πράξης «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΡΑΧΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ (ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ)», στην συνεδρίαση που έλαβε χώρα στις 26/07/2022.

Στις αρχές του έτους, ο Δήμος Μονεμβασίας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τ.Α. Πάρνωνας Α.Ε. και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου συμβλήθηκαν μεταξύ τους μέσω Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης για τον ήπιο και ομοιόμορφο φωτισμό του βράχου της Μονεμβασίας, με στόχο την ανάδειξή του, διατηρώντας παράλληλα αναλλοίωτη την φυσιογνωμία του. Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Με την έγκριση της προμελέτης από το ΚΑΣ, ολοκληρώθηκε η Α’ Φάση της πράξης και πλέον εκκινούν άμεσα οι διαγωνιστικές διαδικασίες ανάθεσης ενιαίας δημόσιας μεικτής σύμβασης υπηρεσιών-προμηθειών, οι οποίες περιλαμβάνουν την οριστική μελέτη του φωτισμού και την προμήθεια και εγκατάσταση του ηλεκτρολογικού υλικού φωτισμού.

{pdf=https://monemvasia.gov.gr/wp-content/uploads/2022/07/fwt.Kastr_..pdf|100%|800|google}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο