Παντρεύτηκε η κόρη του Λεωνίδα Γρηγοράκου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τη μεγάλη του κόρη, Νάγια, πάντρεψε το Σάββατο (19/11) ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, με τον εκλεκτό της καρδιάς της και γιατρό στο επάγγελμα, Γιώργο.

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος είναι ιατρός, Καθηγητής Εντατικής Θεραπείας-Πνευμονολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην βουλευτής Νομού Λακωνίας, πρώην υπουργός αναπληρωτής Εσωτερικών και πρώην υπουργός αναπληρωτής Υγείας.

grigorakos225

Ο γάμος τελέστηκε στην Πολιτεία και όπως είναι φυσικό, είχε πολλές παρουσίες στελεχών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Χαρούμενος για την κόρη του ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, απόλαυσε την κάθε στιγμή του γάμου.

grigorakosa225

Παρών στον γάμο ήταν και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Μεταξύ άλλων, οι βουλευτές:  Κώστας Σκανδαλίδης (Ά Αθηνών), Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (Αρκαδίας), Βασίλης Κεγκέρογλου (Ηρακλείου), Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας), Νάντια Γιαννακοπούλου (Δυτικής Αθήνας).

Πηγή: iefimerida.grΠαντρεύτηκε η κόρη του Λεωνίδα Γρηγοράκου στην Πολιτεία [εικόνες] – iefimerida.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο