Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας επισκέφθηκε την Σπάρτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Σπάρτη επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, όπου στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας παρουσίασε τον νέο χωρικό αντιπεριφερειάρχη Νίκωνα Τζινιέρη, παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρου Βερούτη.

Ο περιφερειάρχης, σημείωσε την πολύ καλή παρουσία ως Περιφερειακή Ενότητα που είχε η Λακωνία από άποψη διοίκησης, αναφερόμενος στο έργο που επιτελέστηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια από τον Θ. Βερούτη.

Ακολούθησε συνάντηση εργασίας του περιφερειάρχη και των δύο αντιπεριφερειαχών με υπηρεσιακά στελέχη της Π.Ε. Λακωνίας κατά την διάρκεια της οποίας εξετάστηκαν, μεταξύ άλλων, η ενεργειακή αναβάθμιση του διοικητηρίου της Π.Ε. Λακωνίας στη Σπάρτη μέσω προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ενωσης, όπως επίσης και τα άλλα έργα που είτε ήδη υλοποιούνται, είτε προγραμματίζονται στον νομό, ενώ συζητήθηκαν και ζητήματα διοίκησης.

Στη συνέχεια, ο Π. Νίκας είχε συναντήσεις με κατοίκους από το Ελος σχετικά με τον καθαρισμό του Ευρώτα και γενικότερα για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που προκαλούνται από την διάθεση του κατσίγαρου.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 43 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης

Την Κυριακή 21/04/2024 λόγω επειγουσών εργασιών συντήρησης του δικτύου...

Καιρός: Καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται σήμερα, Παρασκευή, με βροχές και...

Συνελήφθη 21χρονος για ναρκωτικά στην Κόρινθο

Συνελήφθη, σήμερα (19.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο