Σπάρτη: «Moreas Winter Trial, Regularity Rally»

Το Αrgolis Classic Car Club/ AC3, Regularity Master και ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ συνδιοργανώνουν το MOREAS WIΝTER TRIAL, Regularity Rally στις 15 & 16/01/2022, ένα νέο αγώνα στο χώρο του ιστορικού αυτοκινήτου που φιλοδοξεί να καθιερωθεί και να περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των πληρωμάτων τα οποία αρέσκονται σε κάτι διαφορετικό.

Το MOREAS WIΝTER TRIAL, Regularity Rally  15 & 16/01/2022 είναι ο 1ος αγώνας του προκηρυχθέντος            Regularity Master Trophy 2022 και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή  πληρωμάτων  από Αττική ,Αρκαδία, Μεσσηνία , Κορινθία, Αργολίδα και άλλες περιοχές. Οι γραφικές διαδρομές σε Πάρνωνα και Ταΰγετο εντός του ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ  υπό χειμερινές συνθήκες θα προσδώσουν μεγάλο ενδιαφέρον στον ανταγωνισμό των πληρωμάτων.

Ο  διοικητικός-τεχνικός έλεγχος (09:00-11:30) θα πραγματοποιηθεί στην Νέα Κίο Αργολίδας και η εκκίνηση θα  δοθεί στις 15/01/2022  το Σάββατο 12:00. Οι συμμετέχοντες  θα καλύψουν σε 2 ημέρες συνολικά περίπου 420 χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται 14 Ε.Δ.Α, συνολικού μήκους περίπου 200 χλμ. με Μ.Ω.Τ έως 50χλμ/ώρα . Oι 130 και πλέον χρονομετρήσεις  των Ε.Δ.Α, θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου(0.1), με το δορυφορικό σύστημα GPS και η έκδοση και  άμεση ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο από την https://anube.es/. Τα πληρώματα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν, την  ΚΑΤΑΤΑΞΗ  Regularity  με Μ.Ω.Τ. όπου επιτρέπονται όλα τα όργανα απόστασης-χρόνου, και  περιλαμβάνονται οι κατηγορίες  παλαιότητας  Ε, F,G,H, και  ξεχωριστή αθλοθέτηση  για πληρώματα με  αυτοκίνητα  χωρίς συνδεδεμένα όργανα (Α/Ο ), ή  την ΚΑΤΑΤΑΞΗ  Τouring, όπου επιτρέπονται όλα τα όργανα απόστασης-χρόνου, στην οποία δίδεται η  απόσταση χρονομέτρησης και ο ιδανικό χρόνος, με λιγότερες χρονομετρήσεις και Ε.Δ.Α.

Δεκτά  ιστορικά αυτ/τα κατασκευής έως  και το 1992. Εκτός γενικής κατάταξης είναι  τα υπό ένταξη ιστορικά αυτ/τα (potentially historic FIVA) κατασκευής από το 1993 έως  και το 2002 (κατηγορία GT).  Το μειωμένο  παράβολο συμμετοχής έως τις 31/12/2021  για τον διήμερη εκδήλωση  ορίζεται στο ποσό των 170,00€ (πλήρωμα 2 ατόμων) και περιλαμβάνει: • Ασφάλεια προς τρίτους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης • Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης (έντυπα, νούμερα,  πινακίδα, έπαθλα, αναμνηστικά, χρονομετρήσεις, έκδοση αποτελεσμάτων, κλπ). Από 01/01/2022 το παράβολο ορίζεται στα 190,00 ευρώ.  Για την διανυκτέρευση των πληρωμάτων σε  ξενοδοχεία της  περιοχής του Δήμου Σπάρτης, έχουν εξασφαλισθεί  προσφορές. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Τρίτη  11 Ιανουαρίου 2022.  Όλες οι αναρτήσεις της εκδήλωσης  στο   https://ac3.gr/ekdiloseis/

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Κανονισμός

Δήλωση Συμμετοχής MOREAS WINTER TRIAL  2022

Δήλωση Συμμετοχής MOREAS WINTER TRIAL  2022 σε Word

Επίσημη ώρα εκδήλωσης

Χάρτες Leg 1 Section 1

Χάρτες Leg 1 Section 2

Χάρτης Leg 2

Πρόσβαση στην Εκκίνηση

Calibration

Πρόσβαση στο Calibration

Πρόγραμμα

Ξενοδοχεία

ΑΔΕΙΑ ΤΕΛΕΣΗΣ  MOREAS WINTER TRIAL 

poster moreas 2022 1448x2048
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο