Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιου και το Προσωπικό του Επιμελητηρίου Λακωνίας αποχαιρετούν τον Νίκο Δημητρόπουλο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με βαθύτατη θλίψη η Διοίκηση και το προσωπικό του Επιμελητηρίου Λακωνίας αποχαιρετά ένα μέλος της επιμελητηριακής και συνδικαλιστικής κοινότητας τον Νίκο Δημητρόπουλο ο οποίος διατέλεσε μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Λακωνίας από το 2006 έως τη συνταξιοδότησή του.

Υπήρξε συνδικαλιστικό στέλεχος του κλάδου του και από τους πρωτεργάτες της επανασύστασης της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επαγγελματιών και Εμπόρων Λακωνίας, όπου την υπηρέτησε για πολλά χρόνια από τη θέση του Προέδρου.
 
Ο σπουδαίος αυτός άνθρωπος, επί σειρά ετών υπηρέτησε το συνδικαλιστικό κίνημα και τον Επιμελητηριακό θεσμό, με σθένος, ήθος, ανιδιοτέλεια, αποφασιστικότητα, δίνοντας καθημερινούς αγώνες υπέρ του επιχειρείν. Υπηρέτησε τα κοινά πάντα με το χαμόγελο, ακούραστος, με δημιουργική σκέψη, αγάπη και φιλική διάθεση προς όλους.
 
Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Επιμελητηρίου Λακωνίας εκφράζουν στην οικογένεια και τους οικείους του τη βαθύτατη θλίψη τους και τα θερμά συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό του εκλιπόντος.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο