1ος Δρόμος της Ωραίας Ελένης Σπάρτης - Νήσου Κρανάης Γυθείου | Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου

Σεπτεμβρίου 01, 2021
Με μεγάλη μας χαρά , σας ανακοινώνουμε, ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των προετοιμασιών, για τον 1 ο ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ – ΝΗΣΟΥ ΚΡΑΝΑΗΣ ΓΥΘΕΙΟΥ, συνολικής απόστασης 59χλμ.!

Οι 80 περίπου δρομείς, θα ξεκινήσουν από τη Σπάρτη, μπροστά από το άγαλμα του Βασιλιά Λεωνίδα, το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 και θα διασχίσουν διαδοχικά τα χωριά: Τσεραμειό, Καλύβια Σοχάς, Ανώγεια, Παλαιοπαναγιά, Ξηροκάμπι, Ποταμιά, Χάνια Βασιλακίου, Κροκεές, Φάρος, Στεφανιά, Σούλι, Άη Γιαννάκης, Βαλτάκι, Γύθειο με τον τερματισμό πάνω στην Νήσο Κρανάη, από όπου σύμφωνα με την Μυθολογία, ο Πάρης επιβιβάστηκε σε καράβι μαζί με την Ωραία Ελένη, για να φύγουν για την Τροία!

Η εν λόγω ιδέα, που για καιρό υπήρχε ως σκέψη, επιτέλους, κάτω από αντίξοες συνθήκες, λαμβάνει σάρκα και οστά ενώ λόγω των πρόσφατων πυρκαγιών, ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην Πράσινη Αναγέννηση της Μάνης!

Σας καλούμε όλους όσους επιθυμείτε, τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, να παρακολουθήσετε τον αγώνα και να χειροκροτήσετε τους δρομείς που θα περάσουν από αυτές τις περιοχές!

Ώρα έναρξης αγώνα: 08:30 το πρωί (Άγαλμα Λεωνίδα- Σπάρτη)
Ώρα τερματισμού: 18:00 το απόγευμα (Νήσος Κρανάη – Γύθειο)

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia