Λακωνία | Ενημερωτικό σεμινάριο 6 ωρών με τίτλο Ψηφιακό Μάρκετινγκ από το Επιμελητήριο Λακωνίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Επιμελητήριο Λακωνίας αφουγκράζοντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων έτσι όπως διαμορφώνονται στην περίοδο της πανδημίας, με το e-shopping να αναπτύσσεται ραγδαίως και τους επιχειρηματίες να καλούνται να είναι αντάξιοι των απαιτήσεων του ηλεκτρονικού εμπορίου διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο 6 ωρών, με τίτλο Ψηφιακό Μάρκετινγκ / Digital Marketing σε συνεργασία με το ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ. 

 
Το σεμινάριο αποσκοπεί στο να δώσει πρακτική τεχνογνωσία στους συμμετέχοντες, τη δυνατότητα να αναπτύξουν την online παρουσία της επιχείρησής τους και να μάθουν να χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά μέσα για να επικοινωνήσουν με το κοινό που τους ενδιαφέρει.
Κατά την διάρκειά του θα αναλυθούν τα βασικά εργαλεία digital marketing και θα δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες για την αποτελεσματική αξιοποίηση τους.

Θεματολογία σεμιναρίου:
1. Δημιουργία αποτελεσματικής ιστοσελίδας
2. Google Ads: a. Search, b. Display, c. Remarketing, d. YouTube, e. Shopping, f. Smart
3. Programmatic Advertising
4. Social Media Marketing: a. Facebook, b. Instagram, c. LinkedIn
5. Search Engine Optimization: a. Onsite optimization, b. Offsite optimization
6. Email Marketing
7. Control: a. Google Analytics, b. Google Search Console
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη από τις 6μμ έως 9μμ σε ηλεκτρονική πλατφόρμα. Η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής θα ανακοινωθεί στους ενδιαφερόμενους όταν συγκεντρωθούν οι αιτήσεις τους. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 21,00€/συμμετέχοντα. Το Επιμελητήριο Λακωνίας θα καλύψει κατά το ήμισυ το κόστος συμμετοχής των επιχειρήσεων-μελών του και των εργαζόμενων σε αυτές, ως εκ τούτου η τιμή για τον κάθε συμμετέχοντα ανέρχεται στα 10,50€.

Όσοι εκ των επιχειρήσεων-μελών επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο (ιδιοκτήτες ατομικών επιχειρήσεων, μέλη εταιριών ή και εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου) πρέπει καταθέσουν το 10,50€/συμμετέχοντα στον λογαριασμό της τράπεζα Alpha (GR710140 3580 3580 0233 0000 660) του ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ και να μας προωθήσουν το αποδεικτικό της κατάθεσης μαζί με τη συνημμένη αίτηση.

Στο σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν και τη συμμετοχή τους – με τον ίδιο τρόπο – και  μη μέλη του Επιμελητηρίου με την προϋπόθεση της κατάθεσης ολόκληρου του ποσού δηλαδή 21,00€.

Τα παραπάνω δικαιολογητικά παρακαλούμε όπως σταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση gytheioc@otenet.gr. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2733022279 εσωτ 25 κα. Γκαραβέλη Έλλη ή στο εσώτ. 26 κ. Χαλουλάκος Γιώργος.

Για τη συνημμένη αίτηση πατήστε εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο