Σκηνές ντροπής στην δομή μεταναστών στην Σπάρτη

Σήμερα το μεσημέρι στην δομή όπου φιλοξενούνται μετανάστες στην Σπάρτη και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Sparta Inn, πλήθος αστυνομικών πλημμύρησε τους δρόμους έξω από την δομή.

Στην συνέχεια ήρθε στο χώρο και εισαγγελέας όπου μετά από καταγγελία – μήνυση  του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου για δολιοφθορές όπως πληροφορηθήκαμε , ήρθε συνοδεία αστυνομικών για αυτοψία.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fspartanews.gr%2Fvideos%2F807626843498934%2F&show_text=false&width=560″ width=”750″ height=”450″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true” ]

Οι συγκεκριμένοι μετανάστες έχουν εγκλωβιστεί στην Σπάρτη (αυτοί που έχουν μείνει εδώ ) , διότι δεν έχουν εκδοθεί ακόμα όλα τα απαιτούμενα έγγραφα, για να μπορούν να μετακινηθούν.

Στην συνέχεια μετά την αυτοψία σχηματίστηκε δικογραφία, και έπρεπε οι μετανάστες να βγουν έξω από το χώρο, και εκεί ξεκίνησε ένας μαραθώνιος το για πού θα πάνε.

Βρέθηκε μια προσωρινή λύση και μετά φέρθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης της Σπάρτης, το οποίο δεν ξέρουμε από ποιον προτάθηκε αν τηρεί τις βασικές προϋποθέσεις φιλοξενίας με σημαντικότερες αυτές της θέρμανσης και της υγιεινής.   

Ακούσαμε ότι θα τρέξουν τις διαδικασίες για την έκδοση των σχετικών εγγράφων και την μεταφορά τους σε χώρους φιλοξενίας άλλους εκτός Σπάρτης.

Στο βίντεο πιο κάτω θα δείτε μια γυναίκα σε κρίση πανικού  να βγαίνει από την δομή και να πέφτει στο έδαφος ενώ τα παιδιά κολλημένα με το πρόσωπο τους στην τζαμαρία του ξενοδοχείου και κλαίνε ασταμάτητα χτυπώντας τα χέρια τους επάνω στα τζάμια, σκηνές ντροπής…

2

1

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα
Μετάβαση στο περιεχόμενο