Νεοκλής Κρητικός: «Οι Πολύτεκνοι παράδειγμα για κάθε ελληνική οικογένεια»

Συνάντηση με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Επαρχιών Λακεδαίμονος και Επιδαύρου Λιμηράς Νομού Λακωνίας πραγματοποίησε ο βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός στο γραφείο του Συλλόγου.

Με δεδομένη την ανάγκη στήριξης των πολυτέκνων, ειδικά σε μια περίοδο κατά την οποία και οι επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης είναι μεγάλες, αλλά και τα στοιχεία για τη δημογραφική κατάσταση της Ελλάδας είναι ανησυχητικά, ο κ.

Κρητικός δεσμεύτηκε ότι ένας από τους βασικούς του στόχους τίθεται η προώθηση των αιτημάτων των Πολυτέκνων.

Όπως δήλωσε ο ίδιος μετά το πέρας της συνάντησης: «Θα είμαι συμπαραστάτης στην προσπάθεια τους. Ήδη έχω παρέμβει σε θέματα που αφορούν τη διευκόλυνση των πολύτεκνων οικογενειών, παρεμβάσεις οι οποίες θα ενταθούν το επόμενο διάστημα με ένα πιο οργανωμένο πλαίσιο δράσης και σε συνεργασία με επίσημους φορείς. Ανάπτυξη και υψηλός δείκτης γήρανσης του πληθυσμού δεν συμπορεύονται. Πρέπει να δράσουμε αποφασιστικά, να δώσουμε σημαντικά κίνητρα στις οικογένειες.»

Ο κ.Κρητικός ζήτησε να είναι σε συνεχή συνεργασία με τον Σύλλογο για την προώθηση των αιτημάτων τους και από μέρους του θα τους κρατά ενήμερους για τις ενέργειές του.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο