Εκτύπωση αυτής της σελίδας
6 κρούσματα με covid-19 σε εργαζόμενους στο νοσοκομείο της Σπάρτης 15 κρούσματα συνολικά στη Λακωνία

6 κρούσματα με covid-19 σε εργαζόμενους στο νοσοκομείο της Σπάρτης 15 κρούσματα συνολικά στη Λακωνία

Αναστάτωση έχει δημιουργηθεί στην κοινωνία της Λακωνίας μετά το άκουσμα των κρουσμάτων στο νοσοκομείο της Σπάρτης. Με ανακοίνωση της η διοικήτρια του νοσοκομείου κ.Εύη Παπαγεωργίου αναφέρει για 6 κρούσματα σε εργαζόμενους του νοσοκομείου, πληροφορίες δεν ότι είναι περισσότερα και ότι αύριο ενδέχεται να έρθει κυβερνητικό κλιμάκιο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα (11/1/2021) ο ΕΟΔΥ σήμερα καταγράφηκαν 15 νέα  κρούσματα στην Π.Ε. Λακωνίας.

Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Σπάρτης

Στο ΓΝ Λακωνίας - Ν.Μ. Σπάρτης ανιχνεύτηκαν έξι (6)  υγειονομικοί θετικοί στον ιό covid -19.

Για το λόγο αυτό, από την πρώτη στιγμή ο φορέας ξεκίνησε και πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους στο προσωπικό, ενώ παράλληλα απολυμάνθηκαν όλοι οι χώροι, που κρίθηκε απαραίτητο από την επιτροπή ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.

Επιπροσθέτως, από σήμερα και μέχρι την 15/01/2021 τίθενται σε εφαρμογή τα εξής μέτρα :

  • Αναστέλλονται τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία.
  • Αναστέλλονται τα τακτικά προγραμματισμένα χειρουργεία όλων των ειδικοτήτων, πλην των επειγόντων περιστατικών, για τα οποία θα τηρούνται αυστηρά μέτρα.

Η ασφάλεια των ασθενών, του προσωπικού και των συμπολιτών μας μας επιβάλει την αυστηρή τήρηση των μέτρων από όλους μας.

Για το λόγο αυτό ζητούμε από τους συμπολίτες μας να προσέρχονται στον φορέα, μόνον εφόσον  είναι αναγκαίο και κυρίως να  προσαρμόζονται και να ακολουθούν τις  υποδείξεις του Νοσοκομείου όσο βρίσκονται εντός της δομής μας.

Για το ΓΝ Λακωνίας

Η Διοικήτρια

Εύη Παπαγεωργίου