Νοεμβρίου 18, 2019

Σπάρτη: Μηχανή motocross χτύπησε φωτορεπόρτερ σε αγώνα

Με πολλαπλά κατάγματα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σπάρτης, ο γνωστός φωτορεπόρτερ, συνεργάτης του pna.gr και παρουσιαστής του IonianTV, Τάκης Κούρος, μετά από το ατύχημα που είχε στους αγώνες. 

Πιο συγκεκριμένα το μεσημέρι της Κυριακής σε αγώνα motocross, μηχανή έφυγε εκτός των ορίων της πίστας και προσγειώθηκε πάνω στον φωτορεπόρτερ που κάλυπτε εκείνη τη στιγμή το αθλητικό γεγονός. 

Αξίζει να σημειώσουμε κατά πόσο τηρούνται οι προδιαγραφές και οι κανόνες ασφαλείας σε τέτοιου είδους διοργανώσεις. 

Στην παρακάτω φωτογραφία απεικονίζεται η μηχανή μετά το ατύχημα, όπως καταγράφηκε από τη φωτογραφική μηχανή του Τάκη Κούρου, ενώ τον έχει ήδη χτυπήσει. 

Συχνά παρατηρούμε σε αγώνες μηχανοκίνητων να μην υπάρχουν επαρκή προστατευτικά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι εργαζόμενοι και το κοινό που τους παρακολουθεί. Και σε συνάρτηση με τον ερασιτεχνισμό κάποιων αθλητών που συμμετέχουν να γίνεται στην ουσία το άθλημα επικίνδυνο.

Στη φωτογραφία φαίνεται η μηχανή, λίγο πριν πέσει στον άτυχο φωτορεπόρτερ. 

Μετά το ατύχημα ο Τάκης Κούρος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά, στο στέρνο και την δεξιά ωμοπλάτη, καθώς η πίσω ρόδα της μηχανής προσγειώθηκε μετά από λάθος του αναβάτη, πάνω στον φωτορεπόρτερ. 

Να σημειωθεί ότι στο χώρο του ατυχήματος και λίγα μέτρα μακριά, βρισκόταν ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Δούκας. 

Εμείς ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον ικανότατο και πάντα μάχιμο, Τάκη Κούρο. 

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia