«Το Φάντασμα της Όπερας» στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ)παρουσιάζει,τηΔευτέρα18Νοεμβρίου (ώρα 20:00),τη μουσικοαφηγηματική παράσταση«Το Φάντασμα της Όπερας»,με την Ομάδα Θεάτρου «Μαλαματένια Λόγια», στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη.

Συνδυάζοντας την αφήγηση, το θέατρο και τη μουσική, η Σμαράγδα Αποστολάτου(αφήγηση), ο Βασίλης Κατσούλης(βιολί) και η Άννα Κατσούλη(φωνή και πλήκτρα) θα ζωντανέψουν επί σκηνής το ομώνυμο μυθιστόρημα του GastonLeroux, σε μια διαφορετική απόδοση του διάσημου επιβλητικού και ρομαντικού μιούζικαλ του AndrewLIoydWebber.
Η όμορφη τραγουδίστρια Κριστίν Ντααέ, ακούει μια φωνή μέσα στους σκοτεινούς διαδρόμους της Όπερας. Εκείνη πιστεύει πως είναι ο «Άγγελος της Μουσικής». Όμως, αυτή η φωνή ανήκει σε ένα φάντασμα. Ένα φάντασμα που την ερωτεύεται και που θέλει να την πάρει μακριά από τον αγαπημένο της…

Η είσοδος είναι δωρεάνγια το κοινό.Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27310 89315 (καθημερινά 10:00-17:00).

Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο