Κατάληψη του Δικαστικού Μεγάρου από τους Δικηγόρους της Σπάρτης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Σπάρτης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία σημειώνει την συνέχιση των κινητοποιήσεων του συλλόγου με στόχο την απόσυρση του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό σύστημα. Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δικηγόρος Χρήστος Ηλιόπουλος ανέφερε ότι θα κρατήσουν υπό κατάληψη το κτίριο έως τις 11:00 και στη συνέχεια θα αποχωρήσουν, ενώ αύριο το πρωί, σύμφωνα με την απόφαση του δικηγορικού συλλόγου, θα προχωρήσουν εκ νέου σε συμβολική κατάληψη του δικαστικού μεγάρου.

Η ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης:

Εμμένοντας στην απόφασή μας για ενότητα και αγωνιστικές κινητοποιήσεις, ώστε να αποσυρθεί το προσχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό σύστημα, που οδηγεί στην οικονομική και επαγγελματική εξόντωση των δικηγόρων, οι δικηγόροι Σπάρτης κάνουμε γνωστά τα ακόλουθα:

1. Συνεχίζουμε την αποχή από τα καθήκοντά μας σε όλα τα Δικαστήρια, Επιτροπές και Υπηρεσίες.

2. Αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή, 20 και 21 Ιανουαρίου 2016 και από ώρα 07.00 έως και 11.00 αντίστοιχα, θα γίνει κατάληψη του Δικαστικού Μεγάρου Σπάρτης από τα μέλη του Δικηγορικού μας Συλλόγου, μη επιτρεπόμενης της εισόδου σε αυτό Δικαστών, Εισαγγελέων, υπαλλήλων, δικηγόρων και πολιτών. Προς τούτο ευελπιστούμε για την κατανόηση όλων.

3. Μεθαύριο, ημέρα Παρασκευή, 21-1-2016 και ώρα 12.00 στο γραφείο του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης ( ισόγειο Δικαστικού Μεγάρου), εκπρόσωποι των επιστημονικών φορέων της Σπάρτης και των ελευθέρων επαγγελματιών, θα προβούν σε κοινή συνέντευξη προς τα ΜΜΕ σε σχέση με το εξοντωτικό για όλους ασφαλιστικό προσχέδιο νόμου της κυβέρνησης.

Στη συνέντευξη έχουν κληθεί και θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι των Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης, Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας, του Συλλόγου δικ. Επιμελητών, του Συλλόγου Λογιστών, του Τ.Ε.Ε. και των Συμβολαιογράφων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θρησκευτική Συναυλία Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης, στο πνεύμα των κατανυκτικών ημερών...

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Η αντιπυρική περίοδος, ο προγραμματισμός και οι κατά τόπους ασκήσεις ετοιμότητας, απασχόλησαν τη συζήτηση, η οποία και έγινε σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές

Συλλήψεις στην Μεσσηνία για όπλα, ναρκωτικά και πλαστογραφία

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο