Επιμελητήριο Λακωνίας: Ευχαριστήριο μήνυμα προς το Ίδρυμα Σταύρου Νιάρχου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Λακωνίας μετά την ανακοίνωση της νέας μεγάλης δωρεάς του Ιδρύματος  Σταύρος Νιάρχος για τη δημιουργία εξ αρχής νέου νοσοκομείου στη Σπάρτη.

Με χαρά μας πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση της νέας μεγάλης δωρεάς του Ιδρύματος για τη δημιουργία εξ αρχής νέου νοσοκομείου στη Σπάρτη και τις εργασίες ανάδειξης του υπάρχοντος αρχαιολογικού μουσείου της πόλης.
Οι πολίτες της Λακωνίας είναι ευγνώμονες που το Ίδρυμα του αείμνηστου Λάκωνα Σταύρου Νιάρχου ανταποκρίθηκε σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, το ζήτημα της υγείας, μιας κι όπως οι εκπρόσωποί σας διαπίστωσαν, το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Λακωνίας στεγάζεται σε ένα παλιό κτήριο και με υποδομές που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις.
Η ευαισθησία και η αλληλεγγύη του Ιδρύματος απέναντι στην κοινωνία αποδεικνύονται για μία ακόμη φορά με τη νέα αυτή κοινωνική προσφορά του.
Με ευγνωμοσύνη και εκτίμηση,

 
 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο