Επίσκεψη στη Λακωνία Οικονομικών και Εμπορικών Ακολούθων Ξένων Πρεσβειών στην Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Επιμελητήριο Λακωνίας και ο Οργανισμός Enterprise Greece συνδιοργανώνουν, στο πλαίσιο των δράσεών τους για στήριξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, επίσκεψη στη Λακωνία Οικονομικών και Εμπορικών Ακολούθων Ξένων Πρεσβειών στην Ελλάδα. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί 9-11 Μαΐου 2019.

Οι χώρες που τελικά συμμετέχουν στη διοργάνωση είναι 18:
Αργεντινή, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κύπρος, Φιλανδία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ινδονησία, Λετονία, Λιθουανία, Μαυροβούνιο, Μαρόκο, Ολλανδία, Πακιστάν,  Σλοβακία, Νότια Αφρική, Ουζμπεκιστάν, Ινδία με σύνολο Ακολούθων που συμμετέχουν 21.
Στο πλαίσιο της αποστολής οι Ακόλουθοι:

  • θα επισκεφτούν 8 λακωνικές επιχειρήσεις
  • θα γευτούν τα λακωνικά προϊόντα σε εκδήλωση γευσιγνωσίας στην οποία θα συμμετάσχουν 15 επιχειρήσεις (Μυστράς 9/5/2019)
  • θα συμμετάσχουν σε 197 κατ’ ιδίαν συναντήσεις με 19 επιχειρήσεις του νομού (Β2Β) (Γύθειο 9/5/2019)
  • θα ξεναγηθούν στη Μονεμβάσια και στον Μυστρά (10 και 11/5 αντίστοιχα)
  • θα συμμετάσχουν σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Κινστέρνα στις 10/05/2019 όπου θα παρουσιαστεί το επενδυτικό και εξαγωγικό προφίλ του νομού μας

Ταυτόχρονα, έχει διοργανωθεί:
α) παράλληλη συνεδρία όπου ο κ. Παπαπαναγιώτου Κώστας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων θα δεχτεί επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες ασφάλισης που προσφέρει ο Οργανισμός (καλύψεις εξαγωγών) (Πάνθεον, Γύθειο 9/5/2019) και
β) εκπαιδευτικό σεμινάριο από τον κ. Παπαστεργιόπουλο Γιώργο, Διευθυντή Πληροφόρησης και Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Enterprise Greece, με θέμα “Τα σωστά βήματα για επιτυχημενες εξαγωγές” (αίθουσα του Επιμελητηρίου, Γύθειο, 9/5/2019)

Στις εκδηλώσεις έχουν προσκληθεί και αρχές του τόπου.

Συνημμένα το πρόγραμμα της διοργάνωσης.
Για το συνημμένο πρόγραμμα πατήστε εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο