Οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου Σκάλας Λακωνίας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξαιρετικές ήταν οι εντυπώσεις που αποκόμισαν οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου Σκάλας και οι συνοδοί καθηγητές από την επίσκεψη τους στον χώρο του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συγκεκριμένα στη Φιλοσοφική Σχολή και στο Τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας. 

Η Κοσμήτωρ της Φιλοσοφικής κ. Ελένη  Καραμελέγκου  απηύθυνε πρόσκληση στους μαθητές ύστερα από αίτημα του σχολείου για επίσκεψη στη νεόδμητη Βιβλιοθήκη της Σχολής αλλά και για παρακολούθηση  μαθήματος στην Αγγλική Γλώσσα.

gimnasio skalas kapodistriako2

Τους μαθητές καλωσόρισαν εκτός από την Κοσμήτορα και η πρόεδρος του Αγγλικού Τμήματος κ. Μαρία Σιδηροπούλου καθώς και εκπρόσωποι όλων των τμημάτων της Σχολής, οι οποίοι ενημέρωσαν τα παιδιά για το περιεχόμενο των σπουδών και τις προοπτικές εργασίας.

gimnasio skalas kapodistriako1

Στη συνέχεια οι μαθητές, συνοδευόμενοι από τη Γραμματέα της Κοσμητείας κα.Ιουλία Λομποτέση επισκέφθηκαν το Εργαστήριο Μουσικής Ακουστικής Τεχνολογίας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών και κατόπιν παρακολούθησαν στην Αγγλική Γλώσσα το μάθημα «Θεωρία και Κριτική της Λογοτεχνίας» που διδάσκει η Επ. Καθηγήτρια κ. Χριστίνα Ντόκου, το οποίο και ενθουσίασε τους μαθητές.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τη γνωριμία των μαθητών με τον χώρο της νεοσύστατης βιβλιοθήκης στην οποία τους ξενάγησε ο υπεύθυνος της βιβλιοθήκης εξηγώντας τους τη λειτουργία και το περιεχόμενο αυτής.

vivliothiki kapodistriakou panepistimiou athinon

Το Γυμνάσιο Σκάλας ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση και τους καθηγητές της Φιλοσοφικής Σχολής για τη ζεστή φιλοξενία τους και ευελπιστούμε σε μελλοντική συνεργασία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο