Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση: “Ασφάλιση των εξαγωγικών πιστώσεων – πρόγραμμα χρηματοδότησης Εξωστρέφεια”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018, στο κατάστημα Casa dell Pazzo της κας Κατέχου Θεοδώρας, στη Σκάλα, ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων με τίτλο «Ασφάλιση των εξαγωγικών πιστώσεων και το πρόγραμμα χρηματοδότησης Εξωστρέφεια».

Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Ιωάννης Παναρίτης, ο οποίος απηύθυνε  έναν σύντομο χαιρετισμό τονίζοντας την προτεραιότητα που δίνει το Επιμελητήριο στην προώθηση των λακωνικών προϊόντων και στην ενίσχυση των εξαγωγών.

Στη συνέχεια, παρέδωσε τη σκυτάλη στον κ. Κώστα Παπαπαναγιώτου, αναπληρωτή γενικό διευθυντή του Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ).

Ο κ. Παπαπαναγιώτου ανέλυσε τη διαδικασία ασφάλισης των εξαγωγών από τον ΟΑΕΠ και τους κύριους άξονες του προγράμματος «Εξωστρέφεια», τονίζοντας τα κύρια χαρακτηριστικά των υπηρεσιών του Οργανισμού και του προγράμματος και των στόχων τους που είναι η διασφάλιση της εξαγωγικής διαδικασίας, δίνοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς οι εξαγωγείς και οι εν δυνάμει εξαγωγείς μπορούν να αξιοποιήσουν τα εν λόγω εργαλεία. 

Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες έθεσαν ερωτήματα στον εκπρόσωπο του ΟΑΕΠ και ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση για τη διαδικασία ασφάλισης των εξαγωγών.

Μετά το πέρας της συζήτησης με τους  παρευρισκόμενους ο κ. Παπαπαναγιώτου συνέχισε με το δεύτερο και πιο στοχευμένο σκέλος της εκδήλωσης που ήταν η εξατομικευμένη πληροφόρηση σε όσες επιχειρήσεις το επιθυμούσαν.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο