Δημοτικοί Σύμβουλοι Μάνης: «Καταδικάζουμε όσα συνέβησαν στο Συνοδικό Μέγαρο»

Σε Αποκλειστική Δήλωσή τους στο ARXON.GR, τέσσερις Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ανατολικής Μάνης εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τα όσα συνέβησαν στο Συνοδικό Μέγαρο κατά τη διάρκεια της εκλογής του νέου Μητροπολίτη Μάνης.

Δηλώνουν με κατηγορηματικό τρόπο, ότι τα άτομα που διαμαρτυρήθηκαν έδρασαν με προσωπική τους ευθύνη και εκφράζουν τη βούλησή τους ότι με αξιοπρέπεια και σεβασμό θα υποδεχθούν το νέο τους Ποιμενάρχη.

Ακολουθεί η Δήλωση:

Αδιαμφισβήτητο γεγονός αποτελεί η θλίψη που προκάλεσε σε όλους μας  η απροσδόκητη κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Μάνης κυρού Χρυσοστόμου,ενώ αυτομάτως ξεκίνησαν οι διαδικασίες διαδοχής.

Εμείς, ως Μανιάτες, προτείναμε, τον κατά πάντα άξιο πρωτοσύγκελό μας Αρχιμανδρίτη Συμεών Λαμπρινάκο,ο οποίος και τυγχάνει γέννημα και θρέμμα δικό μας, ο άνθρωπός μας , ο άνθρωπος της Μάνης.

Πλην, η φωνή και η επιθυμία μας αυτή δεν εισακούστηκε, και η καθ’ ύλην αρμόδια για την εκλογή Ιερά Σύνοδος εξέλεξε τον επίσης αξιόλογο και ικανότατο Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Παπαθανασίου.

Πικραθήκαμε, όχι για την εκλογή του Αρχιμανδρίτη Χρυσοστόμου Παπαθανασίου ,αλλά για  την μη εκλογή του δικού μας Συμεών Λαμπρινάκου.

Ηπικρία μας όμως αυτή οφείλει και πρέπει να σταματήσει εδώ!

Με αξιοπρέπεια οφείλουμε να αγκαλιάσουμε τον νέο μας ποιμενάρχη , του οποίου μόνη αποστολή παραμένειη σωτηρία των ψυχώντου ποιμνίου του.

Ευνόητο  παραμένει το γεγονός ότι η καταγωγή του καμία σημασία δεν έχει στην επιτυχία του έργου του .

http://arxon.gr

 

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia