Επιμελητήριο Λακωνίας: Παράταση προθεσμιών καταβολής φόρων, εισφορών, τελών και λοιπών οφειλών των περιοχών που έχουν είναι σε έκτακτη ανάγκη

Επιμελητήριο Λακωνίας: Παράταση προθεσμιών καταβολής φόρων, εισφορών, τελών και λοιπών οφειλών των υπόχρεων περιοχών που έχουν κηρυχθεί σε έκτακτη ανάγκη

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Μετά τις καταστροφές που έχουν πλήξει πολλές περιοχές της Ελλάδας, κρίνεται αδύνατη η ανταπόκριση των επιχειρηματιών και πολιτών στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο υπουργείο σας.

Για το λόγο αυτό ζητάμε να παραταθούν έως τις 15/05/2018 οι προθεσμίες καταβολής παρακρατούμενων φόρων εισοδήματος, φορολογίας κληρονομιών, δωρεών, γονικών παροχών και μεταβίβασης ακινήτων, τελών χαρτοσήμου, ΦΠΑ και άλλων φόρων, τελών και εισφορών υπέρ του Δημοσίου ή τρίτων, η καταβολή βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ./ Ελεγκτικά Κέντρα οφειλών και η πληρωμή των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών των φυσικών και νομικών προσώπων και οντοτήτων που έχουν την κύρια κατοικία ή εγκατάσταση (έδρα) στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ευρώτα της Π. Ε. Λακωνίας - οι οποίες έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων (πλημμύρα-χαλαζόπτωση) – και οι οποίες λήγουν ή έχουν λήξη από την 15η Νοεμβρίου 2017, ημέρα αρχής του συμβάντος.
Σύμφωνα με την απόφαση 298997/1707/21-11-2017 της Περιφέρειας Πελοποννήσου/Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας που σας επισυνάπτουμε, οι περιοχές αυτές είναι οι εξής:
Τ.Κ. Αγίου Ιωάννη, Αστερίου, Γλυκόβρυσης, Γουβών, Αγίου Δημητρίου, Απιδέας, Νιάτων
Δ.Ε. Έλους, Νιάτων

Με την πεποίθηση ότι θα γίνει κατανοητό και αποδεκτό το δίκαιο αίτημά μας, αναμένουμε τη θετική σας ανταπόκριση.

Με εκτίμηση,
Η Πρόεδρος


Δερτιλή Βασιλική

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia