Διακήρυξη για παροχή υπηρεσιών φύλαξης χώρων και υλικού των Επιμελητηριακών Εκλογών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΙΔΙΩΤΗ

Το Επιμελητήριο Λακωνίας έχει ιδρυθεί και λειτουργεί σύμφωνα με το νόμο με σκοπό την προαγωγή των συμφερόντων των μελών του και την ανάπτυξη του οικονομικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος στο χώρο ευθύνης του.
Με την παρούσα πρόσκληση, το Επιμελητήριο Λακωνίας προσκαλεί ιδιώτες-μέλη του Επιμελητηρίου να υποβάλλουν προσφορά για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης χώρων και υλικού (κάλπες, παραβάν, υπολογιστές/laptop, εκτυπωτές κλπ έντυπου ή μη υλικού) διεξαγωγής των Επιμελητηριακών Εκλογών σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης ως εξής:

1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ

• Μεταφορά όλου του εκλογικού υλικού από τα γραφεία του Επιμελητηρίου Ξανθάκη 3 Γύθειο στη Σπάρτη στα γραφεία της ΟΕΒΕ Λακωνίας, Λυκούργου 61, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου και φύλαξη αυτού έως και την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου και ώρα 08:00
• Τη μεταφορά όλου του εκλογικού υλικού από τη Σπάρτη και τα γραφεία της ΟΕΒΕ Λακωνίας Λυκούργου 61, στους Μολάους στα γραφεία του Επιμελητηρίου μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου και φύλαξη αυτού έως το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και ώρα 08:00
• Τη μεταφορά όλου του εκλογικού υλικού από τους Μολάους και τα γραφεία του Επιμελητηρίου, στα γραφεία του Επιμελητηρίου στο Γύθειο μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και φύλαξη αυτού έως την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 08:00
• Ο χρόνος φύλαξης μπορεί να παραταθεί αν κριθεί απαραίτητο από την Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου.

2. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η διάρκεια της σύμβασης θα αρχίζει την 30/11/2017 με την παραλαβή του Υλικού από τα γραφεία του Επιμελητηρίου στο Γύθειο, Ξανθάκη 3 και θα τελειώνει στις 4/12/2017 με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στο Γύθειο και την έγκριση της Εκλογικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου για το πέρας των εργασιών.

3. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ

2.1 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗ
Ο εργοδότης έχει υποχρέωση να καταβάλλει στον ανάδοχο την αμοιβή του έπειτα από την παράδοση του υλικού με ασφάλεια και την έκδοση του σχετικού παραστατικού.
2.2 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ
Ο ανάδοχος έχει την υποχρέωση να:
2.2.1. Εκτελέσει τις υπηρεσίες ευσυνείδητα και με επιμέλεια, ακολουθώντας τους γενικά παραδεκτούς κανόνες που διέπουν την εκτέλεση παρόμοιων υπηρεσιών και με κύρια υποχρέωση την ασφάλεια του υλικού για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.
2.2.2 Ειδικός όρος : Οι υπηρεσίες θα εκτελεστούν από τον ανάδοχο προσωπικά ή από εξειδικευμένο προσωπικό της επιχείρησής του.

4. ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ

Η αμοιβή του αναδόχου για την εκτέλεση των υπηρεσιών θα καθοριστεί με απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης των προσφορών και δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό των 600,00 (εξακοσίων ευρώ) πλέον ΦΠΑ, επιβαρυνόμενη με τις νόμιμες κρατήσεις. Η αμοιβή του αναδόχου σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υπερβεί το τελικό συμφωνούμενο ποσό, ακόμη και αν για την εκτέλεση των υπηρεσιών του απαιτηθεί λόγω ειδικών συνθηκών επιπλέον εργασία ή παρουσιαστούν έκτακτες δυσκολίες.
Η αμοιβή του αναδόχου θα αντιστοιχεί στην εν συνόλω παροχή των υπηρεσιών του και θα καταβληθεί σε αυτόν μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και την έκδοση του σχετικού παραστατικού.

5. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ

Ο ανάδοχος θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την καταβολή των εισφορών στους ασφαλιστικούς οργανισμούς κύριας και επικουρικής ασφάλισης που βαρύνουν τον ίδιο ή και το προσωπικό του που θα απασχοληθεί κατά τη διάρκεια των εργασιών.

6. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Κάθε μέρος θα έχει το δικαίωμα να καταγγείλει τη σύμβαση οποτεδήποτε, σε περίπτωση που ο αντισυμβαλλόμενός του δεν είναι συνεπής προς τις υποχρεώσεις του.
Για την επίλυση κάθε διαφοράς που τυχόν προκύψει αρμόδια θα είναι τα Δικαστήρια της έδρας του Εργοδότη.
Η υποβολή των προσφορών αρχίζει από την ανάρτησή της στην ιστοσελίδα και στον πίνακα ανακοινώσεων του Επιμελητηρίου την Δευτέρα 30/10/2017 και λήγει την Τετάρτη 08/11/2017 και ώρα 15:00. Κριτήρια επιλογής θα είναι η οικονομική προσφορά των συμμετεχόντων.
Η εταιρεία καθώς και τα άτομα που θα αναλάβουν τη φύλαξη θα πρέπει να προσκομίσουν την ειδική άδεια που εκδίδει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Γύθειο 30/10/2017

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κορινθία: Αγρότης τραυματίστηκε σοβαρά από φρέζα

Ηλικιωμένος άνδρας εγκλωβίστηκε σε γεωργικό ελκυστήρα (φρέζα) εν ώρα...

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας Νότιας Κυνουρίας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προσωπικού της...

Κέντρο Κοινότητας | Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης

Ενημέρωση Η προγραμματισμένη κίνηση (29/3/2024) στον Δήμο Τρίπολης, μεταφέρεται λόγω άδειας του οδηγού τηςκινητής μονάδας, από τις 29/3/2024, για την Δευτέρα 1/4/2024.

ΕΛΑΣ: Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες

Ενημέρωση πολιτών για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους που...
Μετάβαση στο περιεχόμενο