Π. Τατούλης «Εγγυητής η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την προμήθεια ζωοτροφών στη Λακωνία»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε περίπτωση που το Υπουργείο δεν εκπληρώσει την υποχρέωσή του για την προμήθεια ζωοτροφών στους κτηνοτρόφους της Λακωνίας που επλήγησαν από την πρόσφατη πυρκαγιά η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα αναλάβει το κόστος δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015.

«Μέριμνά μας είναι η άμεση προμήθεια των ζωοτροφών» δήλωσε ο κ. Τατούλης «ώστε να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα των κτηνοτροφικών μονάδων, στηρίζοντας στην πράξη την τοπική μας οικονομία».

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Φως μας Ενώνει στην Αργολίδα | Δημήτρης Πτωχός: Η κοινωνία προχωρά όταν κανείς δεν μένει πίσω

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και το μήνυμα των ημερών του Πάσχα, πραγματοποιήθηκαν τη Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου 2026 στην Αργολίδα πασχαλινές δράσεις κοινωνικού και δημιουργικού χαρακτήρα, με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού, αναδεικνύοντας στην πράξη την αξία της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής. Οι δράσεις, με τίτλο «Το Φως μας Ενώνει», διοργανώθηκαν από

Η Θεία Λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης στην Ι. Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας

Με ιδιαίτερη κατάνυξη τελέσθηκε σήμερα το πρωί, Μεγάλη Πέμπτη,...

Πασχαλινές Ευχές Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Φέτος το Πάσχα, “ας αναστήσουμε” τις πιο φωτεινές μας ιδέες! Χρόνια Πολλά, με υγεία, και δύναμη !

Την Τετάρτη 15 Απριλίου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την Ολοκληρωμένη δράση κατάρτισης και απασχόλησης ανέργων δικαιούχων Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

Την Τετάρτη 15 Απριλίου στις 23:59, λήγει η προθεσμία για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για την Ολοκληρωμένη δράση κατάρτισης και απασχόλησης ανέργων δικαιούχων Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος από ιδιωτικές επιχειρήσεις και γενικά εργοδότες/τριες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα. Το έργο υλοποιείται σε όλη την επικράτεια και χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ