Ο Ευρώτας συναντά τον Ρήνο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμος Ευρώτα, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας, για την αδελφοποίηση του Δήμου με το Δήμο Gau –Algesheim της Γερμανίας.

Η αδελφοποίηση των δύο Δήμων, έχει στόχο την ανάπτυξη ισχυρών δεσμών με έναν ακόμα Ευρωπαϊκό Δήμο και ο Δήμος είναι σίγουρος, πως αυτός ακριβώς είναι ο δρόμος προς την εξωστρέφεια του τόπου.

Με στόχο την ανταλλαγή ιδεών σε θέματα πράσινης ανάπτυξης και πολιτικής προστασίας, την προώθηση του θρησκευτικού, φυσιολατρικού και γαστρονομικού τουρισμού, την προώθηση των αγροτικών και παραδοσιακών προϊόντων, καθώς και την καθιέρωση του Δήμου, ως ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, καλεί όλους του συλλόγους, επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται στους τομείς του εμπορίου και του τουρισμού, αλλά και όλους τους πολίτες μας, να παρευρεθούν στην εκδήλωση και να έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες με τους αντιπροσώπους του Gau- Algesheim.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο