Δήμος Ελαφονήσου

Η ιστορική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821, μετά της συμπλήρωσης των 202 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, θα εορταστεί στη Νήσο της Ελαφονήσου, ως κάτωθι:
Ο Δήμος Ελαφονήσου & η Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Πελοποννήσου διοργανώνουν δράση ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία “Όλοι μαζί μπορούμε! Η αναπηρία μας αφορά όλους! ”.
Η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώνει την έναρξη του (με πληθυσμό μικρότερο των 3.000 μονίμων κατοίκων). Φορέας υλοποίησης του προγράμματος είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Φαιναρέτη».
Με το βλέμμα στραμμένο και στο Remote Control (τηλεργασία), αλλά και στην ενίσχυση του βιωματικού τουρισμού σε περιόδους εκτός αιχμής, ο Δήμος Ελαφονήσου προχώρησε στην εκπόνηση ειδικών πακέτων πολυήμερης παραμονής στο Νησί σε συνεργασία με την Παγκόσμια Οργάνωση των Ελλήνων…
Αύριο Πέμπτη 17/11 και μεθαύριο Παρασκευή 18/11 θα πραγματοποιηθεί διακοπή ρεύματος, στην Ελαφόνησο.
Η Δήμαρχος Ελαφονήσου προκηρύσσει Ανοικτό Ηλεκτρονικό διαγωνισμό κάτω των ορίων μέσω του συστήματος ΕΣΗΔΗΣ για την προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ». CPV: 37535200-9, 31527200-8.
Την περασμένη εβδομάδα ο Δήμος Ελαφονήσου συμμετείχε στην 9η Athens International Tourism Expo 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο όπου ήταν εκθέτης και τιμώμενος Δήμος.
Η ανακύκλωση, κατόπιν του προγράμματος που εφαρμόστηκε κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, είναι πλέον γεγονός για το Νησιωτικό Δήμο Ελαφονήσου.
Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Λακωνίας ανακοινώνεται ότι για το έτος 2022 θα χορηγηθούν άδειες νέας φύτευσης που αντιστοιχούν στο 1% της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 στο Δημοτικό Κατάστημα Ελαφονήσου υπεγράφησαν μεταξύ της Δημάρχου και του αναδόχου/εκπροσώπου της εταιρείας “ΛΑΥΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΚΕ”, κου Κωνσταντίνου Λαύκα, δύο (2) συμβάσεις ύψους 197.994,93 ευρώ, που αφορούν στα έργα με τίτλο “Οδοποιία Δήμου Ελαφονήσου”…
Σελίδα 1 από 7

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia