
Ο Δήμος Σπάρτης, σας ΑΚ ενημερώνει πως οι ΚΤΙΡΙΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε, καλούν σήμερα τον ανάδοχο ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΥΤΣΑΝΔΡΙΑΣ ΟΕ, για την υπογραφή της σύμβασης ολοκλήρωσης των εργασιών επισκευής του ισογείου χώρου.
Ο Δήμος Σπάρτης, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν για την ένταξη του έργου με προϋπολογισμό 90.000 ευρώ στο πρόγραμμα των εργασιών της εταιρείας “ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.”
Ευχαριστούμε τον Υπουργό Υποδομών κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Ιωάννη Τσακίρη, τον Γενικό Διευθυντή, κ. Αθανάσιο Γιάνναρη, τον Βουλευτή Λακωνίας κ. Αθανάσιο Δαβάκη και κυρίως τον κ. Θεόδωρο Κυριαζόπουλο, ο οποίος ήταν από την αρχή της υποβολής του αιτήματος του Δήμου μας ένθερμος υποστηρικτής και στυλοβάτης της όλης προσπάθειάς μας.
Ο Δήμος Σπάρτης και ιδιαίτερα η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών που θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά με την ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε, παρέχοντας υπηρεσία υποστήριξης απαιτηθεί , ώστε οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου, να στεγάσουν το συντομότερο δυνατό στο νέο κατάλληλα διαμορφωμένο κτίριο.




