Νεοκλής Κρητικός: Σημαντική ενίσχυση για το νοσοκομείο Λακωνίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με το υπ’ αριθμόν 1920/26-11-2020 ΦΕΚ διορίστηκαν τρεις (3) μόνιμοι ιατροί – αναισθησιολόγοι στο νοσοκομείο Λακωνίας, δύο (2) για τη Ν.Μ. Σπάρτης και ένας (1) για τη Ν.Μ. Μολάων.

Για όσους γνωρίζουν και όσους έχουν ζήσει από κοντά τις δυσκολίες λειτουργίας των ιατρικών μονάδων αυτή είναι μια σημαντική ενίσχυση. Λύνεται ένα χρόνιο πρόβλημα για μία βασική  ιατρική ειδικότητα που ιδιαιτέρα τώρα στην εποχή της πανδημίας είναι ακόμα πιο απαραίτητη.

Ευχαριστώ πολύ τον  Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια και τον διοικητή της 6ης  ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη, οι οποίοι κατανόησαν τη μεγάλη σημασία που έχει αυτή η προσθήκη των μονίμων αναισθησιολόγων στην εύρυθμη λειτουργία των Νοσηλευτικών Μονάδων και που έδωσαν οδηγίες για άμεση και κατά προτεραιότητα κρίση αυτών των θέσεων.

Επίσης ευχαριστώ τη διοίκηση του Νοσοκομείου, την Επιτροπή κρίσεων με πρώτη τη γραμματέα κα Δέσποινα Βλάχου, η οποία ολοκλήρωσε τις κρίσεις κατά τη διάρκεια της άδειάς της και τέλος τους τρεις (3) νέους συναδέλφους που παρ’ ότι είχαν δυνατότητες να επιλέξουν άλλη περιφερειακή ενότητα, εν τούτοις επέλεξαν τη Λακωνία.

Προχωράμε για την πλήρη αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας της Λακωνίας!

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εορταστικό ωράριο Πάσχα 2026: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα στην Τρίπολη

Σε πασχαλινούς ρυθμούς μπαίνει η αγορά της Τρίπολης, με...

Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση του Ι.Ν. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας

Στην Τρίπολη, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, υπεγράφη η...

“Έφυγε” ο Θεόδωρος Δεδούσης σε ηλικία 79 ετών

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί τη Δευτέρα 30 Μαρτίου...

Επιτυχής ολοκλήρωση άσκησης ΛΕΥΚΟΘΕΑ. Συντονισμένη Διαχείριση Συμβάντων Χιονόπτωσης στην Στεμνίτσα

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2026, στο Διασυνεδριακό Κέντρο Δημητσάνας, η άσκηση επί χάρτου «ΛΕΥΚΟΘΕΑ», την οποία διοργάνωσαν από κοινού η Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αρκαδίας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγαλόπολης. Την άσκηση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Δημήτρης Καζάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ