Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την Ελένη Δρακουλάκου

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας θέλω να σας ευχαριστήσω που ήσασταν δίπλα μας και με τη ψήφο σας, δώσατε ισχυρή εντολή στο συνδυασμό μας και το Δήμαρχο Πέτρο Ανδρεάκο να συνεχίσει το σπουδαίο έργο που επιτελεί στο Δήμο μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας θέλω να σας ευχαριστήσω που ήσασταν δίπλα μας και με τη ψήφο σας, δώσατε ισχυρή εντολή στο συνδυασμό μας και το Δήμαρχο Πέτρο Ανδρεάκο να συνεχίσει το σπουδαίο έργο που επιτελεί στο Δήμο μας.

Προσωπικά θέλω να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη σας όπου αυτή αποτυπώθηκε από τις ψήφους εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου, που με ανέδειξαν στη δεύτερη θέση των δημοτικών συμβούλων.

Είπα πως είστε η δύναμή μου και το εννοώ…..

Με εσάς δίπλα μου θα συνεχίσω να εργάζομαι και στη νέα θητεία με συνέπεια και τόλμη ώστε η Μάνη μας να πάει ακόμα πιο ΜΠΡΟΣΤΑ.

#ΕΙΜΑΣΤΕ_ΟΙ_ΔΙΚΟΙ_ΣΑΣ_ΑΝΘΡΩΠΟΙ #ΕΙΣΤΕ_ΟΙ_ΔΙΚΟΙ_ΜΑΣ_ΑΝΘΡΩΠΟΙ

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.