Manifest: Ο Τόνι Σφήνος υπόσχεται μια βραδιά στο Γύθειο που θα σας μείνει αξέχαστη!

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΓΥΘΕΙΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ

Ο Τόνι Σφήνος, γνωστός performer και παρουσιαστής, με πορεία 13 χρόνων στη διασκέδαση, έρχεται με την μπάντα του το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στο περιβολάκι Γυθείου, προκειμένου να μας χαρίσει ένα μοναδικό πρόγραμμα με παλιές αγαπημένες αλλά και σύγχρονες επιτυχίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΓΥΘΕΙΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ

Ο Τόνι Σφήνος, γνωστός performer και παρουσιαστής, με πορεία 13 χρόνων στη διασκέδαση, έρχεται με την μπάντα του το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στο περιβολάκι Γυθείου, προκειμένου να μας χαρίσει ένα μοναδικό πρόγραμμα με παλιές αγαπημένες αλλά και σύγχρονες επιτυχίες.

Μια μεγάλη μουσική αναδρομή στα 60’s, 70’s, 80’s μέχρι το σήμερα, διασκευασμένα με το μοναδικό ύφος του εκρηκτικού καλλιτέχνη.

Ο Τόνι Σφήνος, η Νάγια Δούκα, ο ηθοποιός Αντώνης Παπαηλίας στο ρόλο της «Λόλας» και μια πολυτάλαντη μπάντα πέντε μουσικών υπόσχονται μια βραδιά στο Γύθειο που θα σας μείνει αξέχαστη!

Ώρα έναρξης: 21:30

Δείτε τις εκδηλώσεις του Manifest που ακολουθούν:

Ημέρες Πολιτισμού και Ιστορίας

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΥΘΕΙΟΥ

Θεατρική παράσταση «Νίκολα Τέσλα, ο άνθρωπος που φώτισε τον κόσμο»

Πρόκειται για μια επιτυχημένη παράσταση  για παιδιά και εφήβους με έντονα ανθρωπιστικά μηνύματα. Δύο ηθοποιοί ενσαρκώνουν χαρακτήρες από τη ζωή του Νίκολα Τέσλα και μαζί τους μια μουσικός δημιουργεί ζωντανά τη μουσική επένδυση της παράστασης.

Ο Νίκολα Τέσλα, ένας από τους σπουδαιότερους εφευρέτες στον κόσμο, αφιέρωσε τη ζωή του στη διάδοση του ηλεκτρισμού και όχι μόνο. Γεννήθηκε σε μια εποχή όπου τα σπίτια ακόμα φωτίζονταν με κεριά. Ξεπερνώντας πολλά εμπόδια, ο μικρός Τέσλα κατάφερε να ακολουθήσει το όνειρό του και να γίνει ένας σπουδαίος εφευρέτης και μηχανικός που θα άλλαζε τον κόσμο. Λάτρευε επίσης την ποίηση και εμπνέονταν από τις ανθρωπιστικές του αξίες. Ο Τέσλα εργάστηκε για έναν κόσμο όπου η πρόοδος δεν θα απαιτούσε την καταστροφή του περιβάλλοντος αλλά το σεβασμό και την κατανόηση του. «Δεν εργάζομαι για τον άνθρωπο», είχε πει, «αλλά για την ανθρωπότητα». Η ιστορία της  ζωής του Νίκολα Τέσλα, από μικρό παιδί μέχρι τη στιγμή της επιτυχίας του, συνοδεύεται από ηχοτοπία που ενισχύουν την ατμόσφαιρα και ερεθίζουν τη φαντασία, ενώ τα παρεμβαλλόμενα τραγούδια δίνουν μια ευχάριστη ανάσα στην θεατρική δράση.

Ώρα έναρξης: 21:00

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΥΘΕΙΟΥ

Η «Λυρική» Αντιγόνη του Σοφοκλή

Πρόκειται για μια παράσταση της Αντιγόνης, την κορυφαία τραγωδία του Σοφοκλή σε μορφή αναλογίου. Ο μουσικός που αναβίωσε την τεχνική της αρχαίας λύρας Νίκος Ξανθούλης, η χορεύτρια που ειδικεύθηκε στον αρχαίο χορό Θάλεια – Μαρί Παπαδοπούλου και οι κορυφαίοι ηθοποιοί, Δημήτρης Μαύρος και Μαρία Παπαφωτίου, ερμηνεύουν το έργο του Σοφοκλή σε μια διαφορετική προσέγγιση και αναδεικνύουν τη σχέση του λόγου με τη μουσική. Η μετάφραση είναι του Ανδρέα Ζούλα.

Ώρα έναρξης: 21:00

Οι εκδηλώσεις υλοποιούνται στο πλαίσιο του Υποέργου 1: Διοργάνωση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Manifest» της Πράξης «Διοργάνωση εκδηλώσεων Manifest» με Κωδικό ΟΠΣ 5168465, που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020» και στον Άξονα Προτεραιότητας «Προστασία του περιβάλλοντος – μετάβαση σε μία οικονομία φιλική στο περιβάλλον» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:02:33

«Επιστροφή»: Έκθεση ζωγραφικής από τον Χρήστο Δαμιανό

Ο Δήμαρχος Τρίπολης και ο εικαστικός Χρήστος Δαμιανός προσκαλούν...

Σημαντική επιτυχία για τον Δήμο Πύλου-Νέστορος – Παραχωρούνται στον Δήμο το Παλαιό Νοσοκομείο Πύλου και το ακίνητο στις «Σπηλιές»

Μετά από μια επίπονη, συντονισμένη και μεθοδική προσπάθεια αρκετών μηνών, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη για την πόλη της Πύλου και την τοπική κοινωνία.

Πετρούνιας, Καραλής, Πρεβολαράκη και Δράκου στηρίζουν την πρόταση της ΕΟΕ για τη δημιουργία ξενώνα αθλητών στο ΟΑΚΑ

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Ισίδωρος Κούβελος παρουσίασε στην εκδήλωση της μεταβίβασης του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου του Σχινιά από το Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο στο Ελληνικό Δημόσιο, την πρόταση της ΕΟΕ για δημιουργία ξενώνων στο ΟΑΚΑ για τους αθλητές.

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γορτυνίας στην Στρατηγούλα Σακελλαρίου για την εκλογή της ως Καθηγήτρια στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γορτυνίας Ευστάθιου Κούλη στην Στρατηγούλα Σακελλαρίου για την εκλογή της