Μονεμβασιά:Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι για κατασκοπεία(φωτό)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, οι δύο άνδρες σκόπευαν, μετά την Μονεμβασιά, να επισκεφθούν την Πάργα και την Αλεξανδρούπολη και να επιστρέψουν στην Κωνσταντινούπολη στις 27 Σεπτεμβρίου. 

Κατά τη σύλληψή τους, κατασχέθηκαν το drone, τα κινητά τους τηλέφωνα καθώς και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος.
 

 

Η υπόθεση ερευνάται από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, με τα στελέχη της να εξετάζουν δύο σενάρια. Το πρώτο είναι οι δύο άνδρες να ήρθαν στη χώρα για διακοπές και απλά να θέλησαν να καταγράψουν κάποιες εικόνες χωρίς να έχουν σκοτεινές προθέσεις. Το δεύτερο είναι να πρόκειται για κατασκόπους που εκτελούν συγκεκριμένο σχέδιο, κάτι το οποίο θα φανεί και από το υλικό που έχουν καταγράψει.

 

Εντύπωση πάντως προκαλεί ένα αυτοκόλλητο στη μηχανή ενός εκ των δύο, που φαίνεται ένας λύκος και αναγράφεται η φράση «μοναχικός λύκος» με ότι αυτό συνεπάγεται για την ιδεολογία του αναβάτη. Σήμερα οι δύο άνδρες αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή Πειραιά προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις. Οι κατηγορούμενοι, δεν αποδέχονται τις κατηγορίες και λένε πως ήρθαν στην χώρα μας για τουρισμό. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Κόρινθος συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής

Στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής ημέρας Μουσικής, ο Δήμος Κορινθίων οργανώνει μουσικές εκδηλώσεις. Ξεχωρίζει η συναυλία με τον σημαντικό συνθέτη και σπουδαίο κιθαρίστα με διεθνή δράση και αποδοχή Αντώνη Μιτζέλο. Την σκηνή θα μοιραστούν μαζί του οι αγαπημένοι στο κοινό Final Act!! Στη συναυλία θα συμμετέχει  & η θρυλική μπάντα της πόλης “Μουσικές Αναδρομές”. Παρασκευή 21

10ο Τουρνουά Μαχητικών Τεχνών Δημητσάνας από τους «Αετούς Γορτυνίας»

Το 10ο Τουρνουά Μαχητικών Τεχνών Δημητσάνας διοργανώνεται το Σάββατο 22...

Στον Κορυδαλλό ο Απόστολος Λύτρας – Προφυλακίστηκε με απόφαση του εισαγγελέα

Στον Κορυδαλλό κρατείται πλέον ο Απόστολος Λύτρας, μετά την απόφαση...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο