Κοντά στους Λάκωνες βρέθηκε ο Πέτρος Τατούλης

Πέτρος Τατούλης από Λακωνία: «Με ολοκληρωμένο σχέδιο στοχεύουμε σε μία ανανεωμένη, ισχυρή, ανεξάρτητη Πελοπόννησο»

Κοντά στους Λάκωνες βρέθηκε ο Πέτρος Τατούλης και η «Νέα Πελοπόννησος» την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα παρακολούθησαν τη Δοξολογία στο Παλαιομονάστηρο Βρονταμά, στη Σκάλα, στον Βλαχιώτη, στη Γλυκόβρυση, στο Έλος, στην Απιδιά, στα Νιάτα, στον Άγιο Δημήτρη και στο Γεράκι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέτρος Τατούλης από Λακωνία: «Με ολοκληρωμένο σχέδιο στοχεύουμε σε μία ανανεωμένη, ισχυρή, ανεξάρτητη Πελοπόννησο»

Κοντά στους Λάκωνες βρέθηκε ο Πέτρος Τατούλης και η «Νέα Πελοπόννησος» την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα παρακολούθησαν τη Δοξολογία στο Παλαιομονάστηρο Βρονταμά, στη Σκάλα, στον Βλαχιώτη, στη Γλυκόβρυση, στο Έλος, στην Απιδιά, στα Νιάτα, στον Άγιο Δημήτρη και στο Γεράκι.

ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑ1

Ο κ. Τατούλης δήλωσε από τη Λακωνία: «Σχεδιάζουμε μία νέα, ισχυρή και ανεξάρτητη Πελοπόννησο. Η Λακωνία μας την επόμενη ημέρα θα δει τη συνέχιση όλων των υποδομών που εμείς σχεδιάσαμε, ξεκινήσαμε και υλοποιήσαμε σε έναν βαθμό, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ενοποίηση της νότιας Λακωνίας με την υπόλοιπη Λακωνία και ασφαλώς η ένωση με την Μάνη. Στο ζήτημα των υποδομών πάλι κυρίαρχο ρόλο θα έχει για εμάς η υλοποίηση έργων για την ορθολογική και άρτια διαχείριση των υδάτινων πόρων, τόσο ως προς την ύδρευση όσο και ως προς την άρδευση, που συνδέονται σε σημαντικό βαθμό με την προστασία από φαινόμενα που φέρνει μαζί της η κλιματική αλλαγή, που δεν είναι άλλο από τις πλημμύρες. Από την άλλη πλευρά, το μείζον ζήτημα της αγροτικής οικονομίας, με την ενίσχυση των παραγωγών και των κτηνοτρόφων μας».

ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑ6

«Δημιουργούμε ισχυρό δίπολο της Αγροτοδιατροφικής οικονομίας με την Τουριστική δραστηριότητα με στόχο ο ένας πόλος να ενισχύει τον άλλο. Συνεχίζουμε με την ίδια ένταση το πρόγραμμα κατασκευής και αξιοποίησης «Αγροτικών υποδομών» που τρέξαμε με μεγάλη επιτυχία το διάστημα 2011-2019. Χρηματοδοτούμε τέλος, την εξωστρέφεια αγροτών και κτηνοτρόφων με 20.000 ευρώ ανά παραγωγική μονάδα». «Τέλος, με μόχλευση πόρων από το ΕΣΠΑ της επόμενης περιόδου και από το Ταμείο Ανάκαμψης θα είμαστε άμεσα έτοιμοι να απευθυνθούμε με ένα ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα με κίνητρα στους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες της Λακωνίας προκειμένου πολύ γρήγορα οι περιοχές, που διαθέτουν σημαντική ακόμη φέρουσα ικανότητα προορισμού, να αποτελέσει επενδυτικό περιβάλλον. Όλες αυτές οι σύνθετες παρεμβάσεις, που αποτελούν ένα κομμάτι συνεκτικού επιχειρησιακού σχεδιασμού θα βοηθήσουν να αναστραφεί και η ερήμωση της υπαίθρου και η πληθυσμιακή συρρίκνωση που απειλεί την Λακωνία».

ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑ10

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μήνυμα του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας για τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Μήνυμα του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας για τα αποτελέσματα εισαγωγής...

Στην Πάτρα η 3η συνεδρίαση του Εθνικού Διαλόγου για τη νέα ΚΑΠ – Ν. Φαρμάκης: «Δεν κρίνει μόνο το μέλλον του αγροτικού κόσμου, αλλά...

Στην Πάτρα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουλίου 2026, η 3η συνεδρίαση του Εθνικού Διαλόγου για τη νέα ΚΑΠ, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και με τη συμμετοχή των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, καθώς και πλήθους εκπροσώπων του πρωτογενούς τομέα και της ακαδημαϊκής κοινότητας

Μήνυμα του Δημάρχου Σπάρτης με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Μήνυμα του Δημάρχου Σπάρτης, Μιχάλη Βακαλόπουλου, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευση: Θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση . Η επιτυχία το

Δήμος Ν. Κυνουρίας: Αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας συνεχίζει να ενισχύει την προσβασιμότητα στις παραλίες του, διαθέτοντας δύο συστήματα αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα SEATRAC, με στόχο να διασφαλίσει την ισότιμη πρόσβαση όλων