Συνελήφθη 70χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Λακωνία

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Συνελήφθη, χθες (29.7.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, 70χρονος ημεδαπός, για απόπειρα ανθρωποκτονία.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, στις 28.7.2021 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, ο 70χρονος ευρισκόμενος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ως θαμώνας και ύστερα από φραστική αντιπαράθεση που είχε με παρευρισκόμενους, πυροβόλησε προς το μέρος τους, με πιστόλι που είχε στη κρυμμένο στη ζώνη του, δίχως όμως να τους τραυματίσει καθώς ένας από τους θαμώνες πρόλαβε να τον απωθήσει.

Μετά το συμβάν ο 70χρονος διέφυγε, ύστερα, όμως, από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, εντοπίστηκε χθες (29.1.2021) το πρωί και συνελήφθη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν πιστόλι, -2- κυνηγετικά όπλα και -48- φυσίγγια, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μήνυμα του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας για τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Μήνυμα του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας για τα αποτελέσματα εισαγωγής...

Στην Πάτρα η 3η συνεδρίαση του Εθνικού Διαλόγου για τη νέα ΚΑΠ – Ν. Φαρμάκης: «Δεν κρίνει μόνο το μέλλον του αγροτικού κόσμου, αλλά...

Στην Πάτρα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουλίου 2026, η 3η συνεδρίαση του Εθνικού Διαλόγου για τη νέα ΚΑΠ, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και με τη συμμετοχή των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, καθώς και πλήθους εκπροσώπων του πρωτογενούς τομέα και της ακαδημαϊκής κοινότητας

Μήνυμα του Δημάρχου Σπάρτης με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Μήνυμα του Δημάρχου Σπάρτης, Μιχάλη Βακαλόπουλου, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευση: Θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση . Η επιτυχία το

Δήμος Ν. Κυνουρίας: Αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας συνεχίζει να ενισχύει την προσβασιμότητα στις παραλίες του, διαθέτοντας δύο συστήματα αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα SEATRAC, με στόχο να διασφαλίσει την ισότιμη πρόσβαση όλων