On Line σεμινάριο “Ψηφιακό Μάρκετινγκ” απο το Επιμελητήριο Λακωνίας

Το Επιμελητήριο Λακωνίας αφουγκράζοντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων έτσι όπως διαμορφώνονται στην περίοδο της πανδημίας, με το e-shopping να αναπτύσσεται ραγδαίως και τους επιχειρηματίες να καλούνται να είναι αντάξιοι των απαιτήσεων του ηλεκτρονικού εμπορίου διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο 6 ωρών, με τίτλο Ψηφιακό Μάρκετινγκ / Digital Marketing σε συνεργασία με το ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Επιμελητήριο Λακωνίας αφουγκράζοντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων έτσι όπως διαμορφώνονται στην περίοδο της πανδημίας, με το e-shopping να αναπτύσσεται ραγδαίως και τους επιχειρηματίες να καλούνται να είναι αντάξιοι των απαιτήσεων του ηλεκτρονικού εμπορίου διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο 6 ωρών, με τίτλο Ψηφιακό Μάρκετινγκ / Digital Marketing σε συνεργασία με το ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ.

  

Το σεμινάριο αποσκοπεί στο να δώσει πρακτική τεχνογνωσία στους συμμετέχοντες, τη δυνατότητα να αναπτύξουν την online παρουσία της επιχείρησής τους και να μάθουν να χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά μέσα για να επικοινωνήσουν με το κοινό που τους ενδιαφέρει.

Κατά την διάρκειά του θα αναλυθούν τα βασικά εργαλεία digital marketing και θα δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες για την αποτελεσματική αξιοποίηση τους.

Θεματολογία σεμιναρίου

1. Δημιουργία αποτελεσματικής ιστοσελίδας

2. Google Ads: a. Search, b. Display, c. Remarketing, d. YouTube, e. Shopping, f. Smart

3. Programmatic Advertising

4. Social Media Marketing: a. Facebook, b. Instagram, c. LinkedIn

5. Search Engine Optimization: a. Onsite optimization, b. Offsite optimization

6. Email Marketing

7. Control: a. Google Analytics, b. Google Search Console

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη από τις 6μμ έως 9μμ σε ηλεκτρονική πλατφόρμα. Η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής θα ανακοινωθεί στους ενδιαφερόμενους όταν συγκεντρωθούν οι αιτήσεις τους. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 21,00€/συμμετέχοντα. Το Επιμελητήριο Λακωνίας θα καλύψει κατά το ήμισυ το κόστος συμμετοχής των επιχειρήσεων-μελών του και των εργαζόμενων σε αυτές, ως εκ τούτου η τιμή για τον κάθε συμμετέχοντα ανέρχεται στα 10,50€.

 Όσοι εκ των επιχειρήσεων-μελών επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο (ιδιοκτήτες ατομικών επιχειρήσεων, μέλη εταιριών ή και εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου) πρέπει καταθέσουν το 10,50€/συμμετέχοντα στον λογαριασμό της τράπεζα Alpha (GR710140 3580 3580 0233 0000 660) του ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ και να μας προωθήσουν το αποδεικτικό της κατάθεσης μαζί με τη συνημμένη αίτηση.

Στο σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν και τη συμμετοχή τους – με τον ίδιο τρόπο – και  μη μέλη του Επιμελητηρίου με την προϋπόθεση της κατάθεσης ολόκληρου του ποσού δηλαδή 21,00€

Τα παραπάνω δικαιολογητικά παρακαλούμε όπως σταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση gytheioc@otenet.gr. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2733022279 εσωτ 25 κα. Γκαραβέλη Έλλη ή στο εσώτ. 26 κ. Χαλουλάκος Γιώργος.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο εορτασμός του Προφήτου Ηλιού στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό στο Ιερό Εξωκλήσιο του εορταζομένου Προφήτου, του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρίπολης, συμπαραστατούμενος από Ιερείς. Το θείο λόγο κήρυξε

Κάλεσμα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση της Ε.Ο. 74

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συλλόγους-μέλη της, τους Αρκάδες όπου κι αν βρίσκονται, καθώς και προς τους φίλους της Αρκαδίας και της Ηλείας, να ενώσουμε τη φωνή μας για την άμεση αποκατάσταση του Εθνικού Οδικού Δικτύ

Κόρινθος: Νέα εμφάνιση καρχαρία στις Κεχριές μέσα σε λίγες ημέρες

Νέα εμφάνιση καρχαρία καταγράφηκε στη θαλάσσια περιοχή των Κεχριών Κορινθίας, λίγες ημέρες μετά το προηγούμενο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το θαλάσσιο ζώο εντοπίστηκε να κινείται κοντά στην ακτή

Ακυρώνεται η ξενάγηση της Εβδομάδας Ομογενών στη Σπάρτη

Ο Δήμος Σπάρτης και ο Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «ο Λεωνίδας» θα ήθελαν να ενημερώσουν ότι η ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους της Σπάρτης, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22 Ιουλίου