Αυτοκινητοπορεία αγροτών στην Σπάρτη (video)

Αυτοκινητοπορεία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι από Λάκωνες αγρότες.
[iframe width=”750″ height=”450″ src=”https://www.youtube.com/embed/IpXXODzs_jw” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]
Αφορμή  ήταν ψήφιση άρθρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που θέλει να υπάρχει ελάχιστη εγγυημένη τιμή στο ελαιόλαδο, πράγμα που σημαίνει η ταφόπλακα του μικρομεσαίου αγρότη αναφέρει χαρακτηριστικά ο γραμματέας της Ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ.Βασίλης Βρουλίτης , μιας και η κατώτατη εγγυημένη τιμή ήταν ένα πάγιο αίτημα των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων.

Έξω από την περιφερειακή ενότητα όπου και τερμάτισε αυτή διαμαρτυρία μας μίλησε και ο πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λακωνίας  κ.Κώστας Καλαντζής, τονίζοντας την ανάγκη για επιπλέον μέτρα στήριξης  των παραγωγών, τώρα που η λαϊκή αγορά της Σπάρτης έχει να λειτουργήσει πάρα πολλές ημέρες λόγω του καθολικού Lockdown.

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • VIDEO
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
00:03:38

Ο Δημήτρης Τσιόδρας στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024» στην Τρίπολη (vid)

Ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής...

Σε θετικό κλίμα η επίσκεψη της Υφυπουργού Ανάπτυξης στη ΒΙΠΕ Τρίπολης

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες (...

Απολογισμός έργου των πρώτων εκατό ημερών της νέας Δημοτικής αρχής

          Συνέντευξη τύπου παρέθεσε σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου στα τοπικά μέσα ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης στα πλαίσια της συμπλήρωσης των 100 πρώτων ημερών της Δημοτικής Αρχής.           «Ότι είπαμε προεκλογικά το κάναμε πράξη», επισήμανε ο Δήμαρχος Κορινθίων και στη συνέχεια ανέλυσε τις κινήσεις της Δημοτικής Αρχής που έχουν γίνει αυτό το διάστημα.           Συγκεκριμένα:
Μετάβαση στο περιεχόμενο