Εξουδετέρωση Νάρκης στο Διρό Λακωνίας (υποβρύχιο βίντεο)

Δείτε πως τα “βατράχια” του Πολεμικού Ναυτικού εξουδετέρωσαν νάρκη στο Διρό Λακωνίας (υποβρύχιο βίντεο).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε πως τα “βατράχια” του Πολεμικού Ναυτικού εξουδετέρωσαν νάρκη στο Διρό Λακωνίας (υποβρύχιο βίντεο).

[iframe width=”575″ height=”323″ src=”https://www.youtube.com/embed/yhAh-1d7H6w” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε από Ομάδα Εξουδετερώσεως Ναρκών (ΟΕΝ) της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) εξουδετέρωση γερμανικής νάρκης αγκυροβολίου, τύπου GQ, στη θαλάσσια περιοχή Διρού Λακωνίας. Η νάρκη εντοπίστηκε σε βάθος 20μ και ευρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Η επιχείρηση εκτελέστηκε σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, την Ελληνική Αστυνομία και το Δήμο Ανατολικής Μάνης.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με έργο 1 εκατ. ευρώ η Περιφέρεια Πελοποννήσου αναβαθμίζει τον δρόμο Βασιλίτσι Φοινικούντα

Σε φάση υλοποίησης εισέρχεται ένα ακόμη σημαντικό έργο οδικών υποδομών για τη Μεσσηνία, καθώς υπεγράφη η σύμβαση για τη βελτίωση της 13Α Επαρχιακής Οδού, στο τμήμα Βασιλίτσι – Φοινικούντα, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ. Η υπογραφή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Ιουνίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα, σηματοδοτώντας την

Παράταση έως 22 Ιουνίου για τον καθαρισμό και τη δήλωση οικοπέδων

Παρατείνεται έως και τη Δευτέρα 22 Ιουνίου η προθεσμία για τον καθαρισμό και τη δήλωση οικοπέδων σύμφωνα με ανακοίνωση  του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελου Τουρνά. Ο καθαρισμός των οικοπέδων αποτελεί υποχρέωση των πολιτών και κρίσιμο μέτρο πρόληψης, καθώς η απομάκρυνση της καύσιμης ύλης συμβάλλει καθοριστικά στην προστασία ανθρώπινων ζωών, περιουσιών και οικισμών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ