Ξαδέρφια οι Πακιστανοί του τραγικού συμβάντος στη Σκάλα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύμφωνα με ρεπορταζ του FLY, μετά από μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας συνελήφθη τελικά ο δράστης της υπόθεσης του θανάτου ενός άνδρα από το Πακιστάν, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην πόλη της Σκάλας!

Συγκεκριμένα το συμβάν έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη 29 Νοεμβρίου σε κεντρικό σημείο της Σκάλας ,όπου δύο Πακιστανοί φέρεται να πιάστηκαν στα χέρια για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο να αφήσει την τελευταία του πνοή λόγω του βίαιου ξυλοδαρμού που δέχτηκε.Μάλιστα ο θανών βρέθηκε να έχει μώλωπες σχεδόν σε όλο του το σώμα.Υπογραμμίζεται ότι οι δύο Πακιστανοί ήταν ξαδέρφια και είχαν εισέλθει παρανόμως στην Ελλάδα.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι και κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να εντοπίσει αλλά και να συλλάβει τον 40χρονο από το Πακιστάν λίγο έξω από τις Κροκεές, ενώ ο δράστης προσπαθούσε να διαφύγει.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ Σκάλας ενώ συνδράμουν τα Α.Τ Σπάρτης,Κροκεών,Γυθείου,Βλαχιώτη καθώς και η Ο.Π.Κ.Ε Λακωνίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο