Συνδιοργανωτής η Περιφέρεια στην διεθνή εκδήλωση “Φεστιβάλ Malvasia”, στον Δήμο Μονεμβασίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνδιοργανωτής στο 1ο “Φεστιβάλ Malvasia” του Δήμου Μονεμβασίας, το τριήμερο 9 με 11 Ιουνίου, θα είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, στη συνάντηση που είχε σήμερα Παρασκευή 12 Μαΐου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον αντιδήμαρχο Μονεμβασίας Σταύρο Χριστάκο.

“Είναι μια διεθνής εκδήλωση με συμμετοχές από Γαλλία και Ισπανία, χώρες όπου επίσης παράγεται το συγκεκριμένο είδος κρασιού” συνέχισε ο περιφερειάρχης, βεβαιώνοντας ότι “θα υπάρξει σημαντική στήριξη από την Περιφέρεια, η οποία θα είναι συνδιοργανωτής”.

 

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΕΡΓΑ

Στη σημερινή συνάντηση, εξ άλλου, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας συζήτησε με τον αντιδήμαρχο σχετικά με τα έργα που υλοποιούνται στην Μονεμβασιά και στην ευρύτερη περιοχή του δήμου, όπως η μαρίνα η οποία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο φετινό καλοκαίρι.

Επιπλέον, γνωστοποίησε ότι σήμερα ξεκίνησε το προϋπολογισμού 500.000 ευρώ έργο βελτίωσης του οδικού δικτύου από την διασταύρωση της επαρχιακής οδού 42 Νεάπολη – Βελανίδια προς Αγιο Νικόλαο Μονεμβασίας, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι εργασίες για την συντήρηση και βελτίωση της οδού Μονεμβασιά – Αγιος Φωκάς, έργο προϋπολογισμού 1.250.000 ευρώ που υλοποιείται στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τον Δήμο Μονεμβασίας.

Τέλος, απόψε προγραμματιζόταν η δοκιμαστική αφή του φωτισμού στον βράχο της Μονεμβασίας, ενός έργου η υλοποίηση του οποίου προχωρεί με γρήγορους ρυθμούς.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο