Συνδιοργανωτής η Περιφέρεια στην διεθνή εκδήλωση “Φεστιβάλ Malvasia”, στον Δήμο Μονεμβασίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνδιοργανωτής στο 1ο “Φεστιβάλ Malvasia” του Δήμου Μονεμβασίας, το τριήμερο 9 με 11 Ιουνίου, θα είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, στη συνάντηση που είχε σήμερα Παρασκευή 12 Μαΐου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον αντιδήμαρχο Μονεμβασίας Σταύρο Χριστάκο.

“Είναι μια διεθνής εκδήλωση με συμμετοχές από Γαλλία και Ισπανία, χώρες όπου επίσης παράγεται το συγκεκριμένο είδος κρασιού” συνέχισε ο περιφερειάρχης, βεβαιώνοντας ότι “θα υπάρξει σημαντική στήριξη από την Περιφέρεια, η οποία θα είναι συνδιοργανωτής”.

 

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΕΡΓΑ

Στη σημερινή συνάντηση, εξ άλλου, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας συζήτησε με τον αντιδήμαρχο σχετικά με τα έργα που υλοποιούνται στην Μονεμβασιά και στην ευρύτερη περιοχή του δήμου, όπως η μαρίνα η οποία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο φετινό καλοκαίρι.

Επιπλέον, γνωστοποίησε ότι σήμερα ξεκίνησε το προϋπολογισμού 500.000 ευρώ έργο βελτίωσης του οδικού δικτύου από την διασταύρωση της επαρχιακής οδού 42 Νεάπολη – Βελανίδια προς Αγιο Νικόλαο Μονεμβασίας, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι εργασίες για την συντήρηση και βελτίωση της οδού Μονεμβασιά – Αγιος Φωκάς, έργο προϋπολογισμού 1.250.000 ευρώ που υλοποιείται στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τον Δήμο Μονεμβασίας.

Τέλος, απόψε προγραμματιζόταν η δοκιμαστική αφή του φωτισμού στον βράχο της Μονεμβασίας, ενός έργου η υλοποίηση του οποίου προχωρεί με γρήγορους ρυθμούς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ανατολικής Μανής, κ. Πέτρο Ανδρεάκο, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 20 Μαΐου, συνοδευόμενοι από τη διευθύντρια του σχολείου κα Μένεγα Παναγιώτα και τις εκπαιδευτικούς του σχολείου κ.κ. Πρόκου Μαριάνθη και Τραγάκη Παρασκευή, μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου. Τα παιδιά ήθελαν να ευχαριστήσουν προσωπικά
00:00:00

Σαν σήμερα το 2005 η Έλενα Παπαρίζου κατακτά τη Eurovision

Την Eurovision κατακτά σαν σήμερα στις 21 Μαΐου του...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά. Πολλές ήταν οι συμμετοχές αθλητών καθε ηλικίας που έτρεξαν τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου Έλληνα αθλητή, δρομέα αντοχής και ημιαντοχής. Ο γιος του μαραθωνοδρόμου, Δημήτρης Κυριακίδης έδωσε και φέτος το  παρόν, συγχαίροντας τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύργου και τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο