Δήμος Ευρώτα: Μουσική βραδιά με τον Ανδρέα Δερμιτζάκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΗΓΩΝ ΣΚΑΛΑΣ – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Κρητικές μελωδίες και όχι μόνο, μας υπόσχεται ο Ανδρέας Δερμιτζάκης, με μια μουσική βραδιά γεμάτη με δυναμισμό και πάθος, το Σάββατο 22 Ιουλίου 2023 στην πλατεία Πηγών Σκάλας.

Ο Ανδρέας Δερμιτζάκης, γεννήθηκε το 1993 και μεγάλωσε στο Τζερμιάδο, στο οροπέδιο Λασιθίου. Από παιδί, ξεκίνησε την ενασχόληση του με την μουσική και το λαούτο έγινε από τότε αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού του. Πλέον, τα τραγούδια και οι συνθέσεις που ο ίδιος δημιουργεί, είναι ο τρόπος που εκφράζει όσα θέλει να πει.

Ο ίδιος δηλώνει: «Στα 7 μου ξεκίνησα να ασχολούμαι με τη μουσική και συγκεκριμένα με το μαντολίνο. Μέχρι τα 16 μου, είχα μάθει ήδη αυτοδίδακτα να παίζω κιθάρα αλλά και λαούτο, το οποίο έγινε και ο μακροβιότερος μουσικός μου σύντροφος. Ξεκίνησα να παίζω Κρητική μουσική, αλλά με το πέρασμα των χρόνων και με την ενασχόλησή μου με την κιθάρα, άνοιξα τους ορίζοντές μου, δοκιμάζοντας άλλες μουσικές».

 Σάββατο 22 Ιουλίου στις 21:00 με τον Ανδρέα Δερμιτζάκη στην πλατεία Πηγών Σκάλας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Παίζουν οι μουσικοί: Γιώργος Τζήκας (λύρα), Γιάννης Μανιουδάκης (κιθάρες), Μάριος Μαρνελάκης (μπάσο), Ιάκωβος Μολυμπάκης (τύμπανα). 

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση επέκτασης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου | Δημήτρης Πτωχός: Με σχέδιο και συνεργασία, αναβαθμίζουμε τις δομές υγείας της Πελοποννήσου

Με ισχυρό αποτύπωμα συνεργασίας και συγκεκριμένα αποτελέσματα για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας στην Πελοπόννησο, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Απριλίου η επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στην Αρκαδία, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο μεγάλο έργο ανέγερσης νέας πτέρυγας στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, το οποίο, όπως ανέδειξε ο Περιφερειάρχης Δημήτρης

Δημοσίευση διαγωνισμού για το ακίνητο Καταρράκτες Παράταση προθεσμίας

Η «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε. ΟΤΑ» προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση του τουριστικού ακινήτου «Καταρράκτες», στο Λουτράκι. Το ακίνητο βρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρος Λουτρακίου – Περαχώρας Τιμή εκκίνησης: 42.000 € ετησίως Δίνεται παράταση δεκαπέντε (15) ημερών για την υποβολή προσφορών. Νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: 21/05/2026 Ο διαγωνισμός αφορά την αξιοποίηση του ακινήτου με

ΔΗΜΟΦΙΛΗ