Επίσκεψη μαθητών και εκπαιδευτικών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας στο Δημαρχείο Ευρώτα

Στο Δημαρχείο Ευρώτα στη Σκάλα περιηγήθηκαν σήμερα το πρωί οι μαθητές της τρίτης και τέταρτης τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας.

Οι περίπου 30 μαθητές, συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς του σχολείου τους, ξεναγήθηκαν σε όλες τις υπηρεσίες οι οποίες στεγάζονται στο Δημαρχείο Ευρώτα, ενώ στη συνέχεια «ανάκριναν» τον Δήμαρχο, κ. Δήμο Βέρδο. Ειδικότερα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, διεξήχθη μια άτυπη «συνέντευξη Τύπου», με τους μαθητές να υποβάλλουν ερωτήσεις προς τον Δήμαρχο, θέλοντας να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου, καθώς και το έργο που συντελείται.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους μαθητές για τις Υπηρεσίες που παρέχονται προς τους Δημότες, ανέφερε μερικά από τα έργα που έχουν γίνει, αλλά και έργα για τα οποία έχουν γίνει μελέτες και εκκρεμεί η χρηματοδότησή τους, ενώ αναφορικά με τις εγκαταστάσεις του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας, διαβεβαίωσε ότι πολύ σύντομα – ενδεχομένως και μέχρι τις γιορτές – θα έχουν εγκατασταθεί τα καινούργια όργανα-παιγνίδια στην παιδική χαρά που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το Δημοτικό Σχολείο. Επίσης, ύστερα από αίτημα των μαθητών, δεσμεύθηκε πολύ σύντομα να εγκαταστήσει περισσότερα παγκάκια στον προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού.

Στη συνέχεια οι μαθητές δέχθηκαν κεράσματα, χυμούς και διάφορα γλυκίσματα, ενώ ανταλλάχθηκαν ευχές για πρόοδο και καλές γιορτές.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
00:03:38

Ο Δημήτρης Τσιόδρας στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024» στην Τρίπολη (vid)

Ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής...

Σε θετικό κλίμα η επίσκεψη της Υφυπουργού Ανάπτυξης στη ΒΙΠΕ Τρίπολης

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες (...

Απολογισμός έργου των πρώτων εκατό ημερών της νέας Δημοτικής αρχής

          Συνέντευξη τύπου παρέθεσε σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου στα τοπικά μέσα ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης στα πλαίσια της συμπλήρωσης των 100 πρώτων ημερών της Δημοτικής Αρχής.           «Ότι είπαμε προεκλογικά το κάναμε πράξη», επισήμανε ο Δήμαρχος Κορινθίων και στη συνέχεια ανέλυσε τις κινήσεις της Δημοτικής Αρχής που έχουν γίνει αυτό το διάστημα.           Συγκεκριμένα:
Μετάβαση στο περιεχόμενο