Ανακύκλωση και Διανομή ενημερωτικού υλικού στο Δήμο Ελαφονήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ανακύκλωση, κατόπιν του προγράμματος που εφαρμόστηκε κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, είναι πλέον γεγονός για το Νησιωτικό Δήμο Ελαφονήσου.

“Σήμερα ο Δήμος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεύρυνση του προγράμματος, έχοντας τοποθετήσει κάδους και κώδωνες συλλογής χάρτινων, πλαστικών, γυάλινων και μεταλλικών συσκευασιών σε τέσσερα (4) σημεία του οικισμού της Ελαφονήσου.

Θέτοντας την ανακύκλωση συσκευασιών στην καθημερινότητά μας προσδοκά σε βιώσιμη ανάπτυξη και διαμορφώνει μία έμπρακτη περιβαλλοντική συνείδηση την οποία κληροδοτεί -μαζί με ένα καθαρότερο περιβάλλον- στα παιδιά μας. Σε αυτό το πλαίσιο η ανακύκλωση αφορά όλους μας και καθώς η επιτυχία της είναι υπόθεση συλλογική, οφείλουμε να ευαισθητοποιήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε προς αυτή την κατεύθυνση για να διασφαλίσουμε στους δημότες και επισκέπτες μας καλύτερες συνθήκες ποιοτικής διαβίωσης.

Είναι λοιπόν ευκαιρία να είμαστε διαρκώς ενεργοί και συνειδητοποιημένοι, γιατί με τον τρόπο αυτό, αφενός μεν προστατεύουμε το περιβάλλον, αφετέρου δε εξοικονομούμε ενέργεια και φυσικούς πόρους, ενώ παράλληλα βελτιώνουμε την αισθητική του Νησιού μας και δημιουργούμε μακροχρόνια οικονομικά και κοινωνικά οφέλη.

Το πρόγραμμα για την ανακύκλωση έχει προετοιμαστεί και οργανωθεί κατάλληλα και είμαι βέβαιη ότι θα συνεχίσει να είναι επιτυχημένο με την δική σας ενεργή συμμετοχή και στήριξη.

Σας καλώ όλους και όλες να κάνουμε μαζί την ανακύκλωση Στάση Ζωής, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την αγάπη για τον Τόπο μας”, τονίζει η Δήμαρχος Ελαφονήσου, Ευσταθία Λιάρου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιαματικά Μπάνια μελών Κ.Α.Π.Η. Δήμου Κορινθίων 2024

Ο Δήμος Κορινθίων με μοναδικό μέλημα την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Ιαματικών μπάνιων στην Λουτρόπολη της Αιδηψού και φέτος. Φέτος ο Δήμος μας, αυξάνει την επιδότηση του προγράμματος και επιδοτεί τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. που θα λάβουν μέρος, με την δωρεάν μεταφορά: Κόρινθος-Αιδηψός-Κόρινθος, (συμπεριλαμβανομένου του πούλμαν

Περίληψη διακήρυξης για τη στέγαση των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ακινήτου, εντός της Κοινότητας Τρίπολης, για τη στέγαση των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Τη διενέργεια μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου, εντός της Κοινότητας Τρίπολης, για τη στέγαση των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης και καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία

Ανακοίνωση για τις Αιτήσεις Συμμετοχής στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος

O Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι εγκρίθηκαν όλες οι Αιτήσεις Συμμετοχής των παιδιών - αγόρια - ηλικίας, 8-10 ετών – για την 1η κατασκηνωτική περίοδο από 17-06-2024 έως 25-06-2024, στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος ( Πίνακας Ανακοινώσεων του Δήμου ). Τα παιδιά θα αναχωρήσουν με λεωφορείο από το Γήπεδο του Αστέρα στις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο