Σπάρτη: Παράταση διαβούλευσης για την Κυκλοφοριακή Μελέτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοινώνεται ότι ύστερα από αίτημα επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων της Σπάρτης , παρατείνεται η διαβούλευση για τη “Μελέτη κυκλοφοριακών παρεμβάσεων στις κεντρικές οδούς της Σπάρτης και λοιπές επηρεαζόμενες οδούς”.

Όπως είναι γνωστό η μελέτη παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου 2016.

Η παρουσίαση της μελέτης έγινε από  ομάδα μελετητών, με επικεφαλής την Αυγή Βάσση, Τοπογράφο-Συγκοινωνιολόγο Μηχανικό Υ.Δ.ΕΜΠ, MsC  και τον Θάνο Βλαστό, Συγκοινωνιολόγο-Πολεοδόμο Μηχανικό,Καθηγητή Ε.Μ.Π.

Η μελέτη, η οποία περιέχει επτά (7)  εναλλακτικές επιλογές, αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου στις 12 Ιουλίου, προκειμένου να λάβουν γνώση αυτής οι ενδιαφερόμενοι και   τέθηκε  σε διαβούλευση μέχρι 31 Αυγούστου 2016 .

Ξεκίνησε δηλαδή ένας ουσιαστικός διάλογος με τους φορείς και τους δημότες για το παρόν και το μέλλον της πόλης, το χαρακτήρα που αυτή θα πρέπει να έχει και τους αναπτυξιακούς στόχους που πρέπει να τεθούν, ώστε αυτοί να εξυπηρετηθούν μέσα από τα έργα και τις δράσεις που θα προγραμματιστούν από τη Δημοτική Αρχή. 

Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο