Σπάρτη: Παράταση διαβούλευσης για την Κυκλοφοριακή Μελέτη

Αυγούστου 31, 2016
Ανακοινώνεται ότι ύστερα από αίτημα επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων της Σπάρτης , παρατείνεται η διαβούλευση για τη "Μελέτη κυκλοφοριακών παρεμβάσεων στις κεντρικές οδούς της Σπάρτης και λοιπές επηρεαζόμενες οδούς".

Όπως είναι γνωστό η μελέτη παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου 2016.

Η παρουσίαση της μελέτης έγινε από  ομάδα μελετητών, με επικεφαλής την Αυγή Βάσση, Τοπογράφο-Συγκοινωνιολόγο Μηχανικό Υ.Δ.ΕΜΠ, MsC  και τον Θάνο Βλαστό, Συγκοινωνιολόγο-Πολεοδόμο Μηχανικό,Καθηγητή Ε.Μ.Π.

Η μελέτη, η οποία περιέχει επτά (7)  εναλλακτικές επιλογές, αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου στις 12 Ιουλίου, προκειμένου να λάβουν γνώση αυτής οι ενδιαφερόμενοι και   τέθηκε  σε διαβούλευση μέχρι 31 Αυγούστου 2016 .

Ξεκίνησε δηλαδή ένας ουσιαστικός διάλογος με τους φορείς και τους δημότες για το παρόν και το μέλλον της πόλης, το χαρακτήρα που αυτή θα πρέπει να έχει και τους αναπτυξιακούς στόχους που πρέπει να τεθούν, ώστε αυτοί να εξυπηρετηθούν μέσα από τα έργα και τις δράσεις που θα προγραμματιστούν από τη Δημοτική Αρχή. 

Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia