Μαρτίου 09, 2015

8η έκθεση Λακωνικών Προϊόντων στο Μετρό του Συντάγματος

Για όγδοη συνεχή χρονιά oi Λάκωνες παραγωγοί δίνουν και φέτος δυναμικό παρόν στο Μετρό του Συντάγματος αναδεικνύοντας και προβάλλοντας τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της Λακωνικής γης: Λάδι, ελιές, μέλι, τυροκομικά, ζυμαρικά, τοπικά γλυκά και τόσα άλλα προϊόντα, παραδοσιακά και βιολογικά, θα αποτελέσουν για μια ακόμη φορά πόλο έλξης για το αθηναϊκό κοινό.

Για όγδοη συνεχή χρονιά, στις 9, 10 και 11 Μαρτίου 2015, η Λακωνία παίρνει το Μετρό … για Σύνταγμα.

Κόντρα στην κρίση της εποχής, αρκετοί Λάκωνες παραγωγοί δίνουν και φέτος δυναμικό παρόν στο Μετρό του Συντάγματος αναδεικνύοντας και προβάλλοντας τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της Λακωνικής γης: Λάδι, ελιές, μέλι, τυροκομικά, ζυμαρικά, τοπικά γλυκά και τόσα άλλα προϊόντα, παραδοσιακά και βιολογικά, θα αποτελέσουν για μια ακόμη φορά πόλο έλξης για το αθηναϊκό κοινό.

Ο Δήμος Σπάρτης στηρίζει και πάλι ενεργά την έκθεση, συμμετέχοντας ως συνδιοργανωτής στη μεγάλη αυτή γιορτή των Λακωνικών προϊόντων.

Περιμένουμε όλους τους φίλους να επισκεφθούν την έκθεση, να γνωρίσουν τις ομορφιές της Λακωνίας, να έρθουν σε επαφή με τους παραγωγούς και να γευτούν τα προϊόντα τους.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia