Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Μετοχικού Ταμείου Αεροπορίας είχε ο Δήμαρχος Σπάρτης, με θέμα την επαναλειτουργία του Αεροδρομίου Σπάρτης

Σεπτεμβρίου 09, 2021
Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Μετοχικού Ταμείου Αεροπορίας, κ. Δημήτριο Μιχαλολιάκο και το επιτελείο του, πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη, 9 Σεπτεμ-βρίου 2021, ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Πέτρος Δούκας, προκειμένου να συζη-τήσουν το θέμα της εκμίσθωσης και επαναλειτουργίας του Αεροδρομίου Σπάρτης.

Καθορίστηκαν το πλαίσιο συνεργασίας και τα επόμενα βήματα!

Αλλά και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021, ο κ. Δήμαρχος παρευρέθηκε στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας, στα πλαίσια του Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2021, όπου πραγματοποίησε σειρά επαφών με τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχο Γεώργιο Μπλιούμη, τον Επιτελάρχη του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Ιωάννη Μ. Παπαναγιώτου, τον πρώην ΑΓΕΑ κ. Γεώργιο Αυλωνίτη, και πολλούς άλλους.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia