Ευχαριστήριο της Προέδρου Ν.Π. Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης για τα Παλαιολόγεια 2021

Ιουνίου 07, 2021
Η αυλαία των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων των Παλαιολογείων άνοιξε με την πρώτη Μουσική Παράσταση «Εις την ελευθερίαν», με το μουσικό συγκρότημα «Polis Ensemble» και τους καταξιωμένους  τραγουδιστές Χρήστο Τσιαμούλη και Καίτη Κουλλιά.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε από το τέλος της Βυζαντινής περιόδου και την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, με θρήνους της Αλώσεως από ολόκληρη την Ελλάδα. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, (που μετέδωσε ζωντανά το Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων), είχαμε τη τιμή να παρευρεθεί και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου ολοκληρώσαμε τον φετινό κύκλο των πολιτιστικών εκδηλώσεων των Παλαιολογείων με τη Μουσική Παράσταση "ΕΝΤΕΧΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ" από το συγκρότημα "ΧΟΕΣ", ένα συγκρότημα που αποτελείται από αξιόλογους Σπαρτιάτες μουσικούς!!!
Η επιλογή δεν ήταν τυχαία....

Την παράσταση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, ο πρώην Δήμαρχος Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλιώτης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Σπυρίδων Μοιράγιας, η Αντιδήμαρχος κ. Γεωργία Δεδεδήμου, η Αντιδήμαρχος κ. Γεωργία Ζαχαράκη, ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Καρλαύτης, ο Δ.Σ. κ. Ηλίας Αναστασάκος και τα μέλη του Αθλητικού Οργανισμού κ. Βάσω Νικολακάκου,    κ. Λάμπρος Λαμπρόπουλος και τα μέλη του Ν.Π.Π.Π. κ. Γεώργιος Γιαξόγλου,     κ. Ελένη Τσουλόγιαννη, κ. Σπύρος Χανδόλιας, κ. Γεώργιος Μπαγιώκος, κ. Ευγενία Πρέβα, κ. Άννα Κορομβόκη και φυσικά η πρόεδρος του Ν.Π.Π.Π. κ. Ελένη Δαράκη και μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης και του Εθνικού Ωδείου (Παράρτημα Σπάρτης). 

Μέσα από την καστροπολιτεία του Μυστρά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την παρουσία σας αφού όλοι μαζί καταφέραμε και ζωντανέψαμε τη σιωπηλή τούτη ιερή πολιτεία! 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Πέτρο Δούκα που εμπιστεύτηκε στο Ν.Π.Π.Π. τη διοργάνωση των φετινών εκδηλώσεων των Παλαιολογείων, τα μέλη του Ν.Π.Π.Π. που κατέθεσαν την ψυχή τους για το άρτιο αποτέλεσμα και ειδικότερα την κ. Γεωργία  Δεδεδήμου, τον κ. Θανάση Καρλαύτη, την κ. Ελένη Τσουλόγιαννη και ιδιαίτερα την κ. Άννα Κορομβόκη, που είχε αναλάβει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Θα σας ευχαριστήσω και πάλι όλους και όλες για τη θερμή ανταπόκρισή σας, με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό όλο το καλοκαίρι να σας προσφέρουμε ποιοτικές εκδηλώσεις

 

Η Πρόεδρος

του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου  Σπάρτης

 

Ελένη Δαράκη

Τελευταία τροποποίηση στις 7 Ιουνίου 2021 %15:%Ιουν

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia