Σεπτεμβρίου 22, 2019

Ημέρα Enduro για τη Σπάρτη σήμερα Κυριακή

Η διοργάνωση προσμετράται ως 6ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ενώ ενσωματώνει τον 4ο αγώνα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδας.

Εκκίνηση για τους αγώνες μοτοσυκλετών με την επωνυμία «14ο Enduro Λεωνίδας» δίνεται στις 9 το πρωί της Κυριακής 22/9, στο πάρκο ΟΤΕ στη Σπάρτη.

Η διοργάνωση προσμετράται ως 6ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ενώ ενσωματώνει τον 4ο αγώνα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδας. Η διαδρομή του αγώνα είναι κυκλική «9» και το συνολικό μήκος ανά ημέρα είναι 180 χλμ. για τον αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος και 140 χλμ. για τον αγώνα του πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος.

Η σειρά εκκίνησης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έχει την εξής σειρά κατηγοριών: EnduroGP, E2, E3, E1, EN, ES και οι αναβάτες θα ξεκινήσουν με βάση την μέχρι τώρα βαθμολογία τους.
Για το πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος θα ακολουθηθεί η εξής σειρά κατηγοριών: Ε1, Ε2, Ε3, ΕΝ, ΕS, EHobby και οι αναβάτες θα ξεκινήσουν με βάση την τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος Enduro Νοτίου Ελλάδος 2018.
Η εκκίνηση θα δίνεται ανά χρονικό διάστημα ενός λεπτού. Σε κάθε λεπτό θα εκκινούν δύο αναβάτες.

Στον τερματισμό αναμένεται να φτάνουν οι αθλητές από τις 15.00 έως τις 17.00 το απόγευμα, ενώ η ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων θα γίνει στη γραμματεία του αγώνα, 30 λεπτά μετά τον τερματισμό του τελευταίου αναβάτη και θα οριστικοποιούνται 30 λεπτά μετά την ανακοίνωσή τους. Τόσο κατά την διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά την ολοκλήρωσή του θα υπάρχει άμεση ενημέρωση χρόνων και αποτελεσμάτων στο site: www.s-timing.com.

Διοργανωτές είναι η Αθλητική Μοτοσικλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΑΜΟΤΟΕ), ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Σπάρτης (ΑΜΟΣ) και ο Δήμος Σπάρτης.

Πηγή:lakonikos.gr

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia