Ημέρα Enduro για τη Σπάρτη σήμερα Κυριακή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η διοργάνωση προσμετράται ως 6ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ενώ ενσωματώνει τον 4ο αγώνα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδας.

Εκκίνηση για τους αγώνες μοτοσυκλετών με την επωνυμία «14ο Enduro Λεωνίδας» δίνεται στις 9 το πρωί της Κυριακής 22/9, στο πάρκο ΟΤΕ στη Σπάρτη.

Η διοργάνωση προσμετράται ως 6ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ενώ ενσωματώνει τον 4ο αγώνα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδας. Η διαδρομή του αγώνα είναι κυκλική «9» και το συνολικό μήκος ανά ημέρα είναι 180 χλμ. για τον αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος και 140 χλμ. για τον αγώνα του πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος.

Η σειρά εκκίνησης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έχει την εξής σειρά κατηγοριών: EnduroGP, E2, E3, E1, EN, ES και οι αναβάτες θα ξεκινήσουν με βάση την μέχρι τώρα βαθμολογία τους.
Για το πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος θα ακολουθηθεί η εξής σειρά κατηγοριών: Ε1, Ε2, Ε3, ΕΝ, ΕS, EHobby και οι αναβάτες θα ξεκινήσουν με βάση την τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος Enduro Νοτίου Ελλάδος 2018.
Η εκκίνηση θα δίνεται ανά χρονικό διάστημα ενός λεπτού. Σε κάθε λεπτό θα εκκινούν δύο αναβάτες.

Στον τερματισμό αναμένεται να φτάνουν οι αθλητές από τις 15.00 έως τις 17.00 το απόγευμα, ενώ η ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων θα γίνει στη γραμματεία του αγώνα, 30 λεπτά μετά τον τερματισμό του τελευταίου αναβάτη και θα οριστικοποιούνται 30 λεπτά μετά την ανακοίνωσή τους. Τόσο κατά την διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά την ολοκλήρωσή του θα υπάρχει άμεση ενημέρωση χρόνων και αποτελεσμάτων στο site: www.s-timing.com.

Διοργανωτές είναι η Αθλητική Μοτοσικλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΑΜΟΤΟΕ), ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Σπάρτης (ΑΜΟΣ) και ο Δήμος Σπάρτης.

Πηγή:lakonikos.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο