Δολιοφθορά στο περίπτερο ηλεκτρονικής πληροφόρησης του Δήμου Σπάρτης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δολιοφθορά στο περίπτερο ηλεκτρονικής πληροφόρησης του Δήμου Σπάρτης

Με λύπη και αγανάκτηση, διαπιστώσαμε την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, ότι το ολοκαίνουργιο περίπτερο πληροφόρησης (infokiosk) που μόλις πριν λίγες  μέρες είχε εγκαταστήσει ο Δήμος μας, υπέστη δολιοφθορά.

Το info-kiosk που βρίσκεται εγκατεστημένο απέναντι από το άγαλμα του Λεωνίδα στο Δημοτικό Στάδιο της Σπάρτης, στην νησίδα της Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, έχει ως σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών της πόλης μας με πληροφορίες τουριστικού ενδιαφέροντος. Άγνωστοι παραβίασαν το υφιστάμενο ηλεκτρονικό σύστημα προστασίας του και αφού απέκτησαν παράνομη πρόσβαση στο λογισμικό του, κατέστρεψαν μέρος του συστήματος και ταυτόχρονα πρόβαλλαν μέσω του internet σελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο.

Εκφράζοντας τον αποτροπιασμό μας για την πράξη αυτή που δυσφημεί την πόλη μας και την εκθέτει ανεπανόρθωτα στους ξένους και Έλληνες επισκέπτες μας, ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι έχουμε ήδη καταγγείλει το γεγονός στην αρμόδια υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και θα προβούμε σε όλες τις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο