Στο επίκεντρο της σύσκεψης του Δήμου Σπάρτης & ΙΝΕΔΙΒΙΜ η ανακαίνιση του κτιρίου της μαθητικής εστίας Σπάρτης

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, την 25η Ιανουαρίου 2019, παρουσία του κ. Προέδρου του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. κ  Δ.Ζέρβα, των κ.κ. Δημάρχου Σπάρτης κ. Ε. Βαλιώτη,  Αντιδημάρχου Σπάρτης κ. Π. Αργυρόπουλο,  κ. Χ. Μανουκιάν και κ. Ε. Βαϊρακτάρη Διευθυντή Εκπαιδευτικής Μέριμνας και Τεχνικών Υπηρεσιών του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. για την αξιοποίηση του κτιρίου ιδιοκτησίας του ΙΝΕΔΙΒΙΜ στη πόλη της Σπάρτης.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται και διαπιστώθηκε συναντίληψη στο θέμα των ενεργειών που απαιτούνται. Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκαν από κοινού δράσεις για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζονται και την περαιτέρω αξιοποίηση του ακινήτου σε βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη βάση:

  1. Την σύνταξη των απαραιτήτων τευχών και σχεδίων για την επίλυση των άμεσων προβλημάτων την αναλαμβάνει ο Δήμος Σπάρτης,

  2. Μετά την σύνταξη των τευχών το ΙΝΕΔΙΒΙΜ θα υλοποιήσει τις προτάσεις του Δήμου,

  3. Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ μετά από έγγραφο του Δήμου θα προωθήσει τα θέματα που αφορούν στην χρήση του ακινήτου τόσο βραχυπρόθεσμα από τον Δήμο όσο και μακροπρόθεσμα. Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ δεσμεύεται στην εκπόνηση των σχετικών μελετών για την μακροπρόθεσμη αξιοποίηση του ακινήτου και την κατασκευή των απαραιτήτων έργων.

valiotis siskepsi inevidm

Επιπλέον το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, θα υποστηρίξει κάθε προσπάθεια του Δήμου Σπάρτης στο θέμα αυτό, όπως και σε παρόμοια τεχνικά ζητήματα, ώστε να επιλύονται το συντομότερο δυνατό.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 10:52

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia